ACNEWS

Elítélték kuruzslásért Béres Anett megnyomorítóját

Fotó: TV2
Fotó: TV2
A teaszeánsz felelőtlen szervezőjét 1 év 6 hónap börtönre ítélte – három évre felfüggesztve – a Siklósi Járásbíróság.
Hirdetés
Ad image

Béres Anett kis híján belehalt abba a két évvel ezelőtti drogos teaszeánszba, aminek a szervezőjét a Siklósi Járási Ügyészség kábítószer-birtoklással, új pszichoaktív anyaggal visszaéléssel, valamint kuruzslással vádolta. Anett megnyomorítóját a Siklósi Járásbíróság jogerősen 1 év 6 hónap börtönre ítélte, amelynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette.

Mint ismert, tavalyelőtt nyáron a vádlott legalább négy személy részvételével végzett úgynevezett teaszeánszot. Egyikük Sáfrány Emese – korábbi ismert pornó-filmszínésznő – volt, neki nem okozott problémát ayahuasca nevezetű, Dél-Amerikából származó főzet fogyasztása. Azonban barátnőjénél, Béres Anettnél  olyan mértékben elhatalmasodtak a látomások, hogy gyalogosan menekült el a helyszínről – írta a Blikk. A vádlott lakóhelyén tartott, illetve a szeánszokon felhasznált anyagok egy része kábítószernek, illetve új pszichoaktív anyagnak minősülnek.

Mint azt az AcNews is megírta, a szeánsz után a jelenleg Cipruson nyaraló Béres Anett életmentő műtéteken esett át. A gerincét rögzítő rudakat és csavarokat pedig máig őrzi, hogy emlékeztessék a történtekre.

„Pont nemrégiben jutott eszembe az ügy, mert a napokban lesz két éve, hogy történt. Remélem, a hölgy tanult az esetből, és többé nem hoz ilyen helyzetbe másokat” – kommentálta a lapnak a jogerős ítélet hírét Béres Anett. – Engem egyszer sem hívott fel, keresett meg az elmúlt két évben, de közös ismerősöktől úgy tudom, nem is bánta meg a történteket. Pedig magunkra hagyott minket egy olyan kiszolgáltatott helyzetben, amit senkinek nem kívánok. Nagyon féltem elmenni arra a szeánszra, de ő biztosított arról, hogy vigyáz rám, ránk, mégsem így történt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés