ACNEWS

Eljegyezték VV Vivient! – Török focista a vőlegénye

Mesébe illő eljegyzésben lehetett része a ValóVilág 9 versenyzőjének Bétéri Viviennek. Az egykori valóságshow hőst, egy török focista jegyezte el a minap, melyről az AcNewsnak számolt be.

Hirdetés
Ad image

Mesébe illő eljegyzésben lehetett része a ValóVilág 9 versenyzőjének Bétéri Viviennek. Az egykori valóságshow hőst, egy török focista jegyezte el a minap, melyről az AcNewsnak számolt be.

Bétéri Vivien pár évvel ezelőtt tűnt fel a hazai média égiszén a ValóVilágban, azóta már többször is szerepelt a tévében, lapokban, életéről időről-időre tudósít a sajtó (köztük mi is.) Egy ideje azonban nem sokat lehetett hallani róla, egészen mostanáig. A fiatal lány életébe ugyanis beköltözött a szerelem, mely olyan komolyra fordult, hogy már az eljegyzésre is sor került. Vivien egyenesen Isztambulból mesélte el lapunknak boldogságát.

„A párom 27 éves, Törökországból származik, kettős állampolgár és focista. Már régóta ismerjük egymást. Annak idején Instagramon írt rám, utána találkoztunk is. Egyből megtaláltuk a közös hangot, hasonlóan gondolkoztunk, ugyanolyan volt az ízlésünk is. Nem volt veszekedés, együtt voltunk egy ideig, de akkoriban mindketten éretlenek voltunk egy komolyabb dologra. Aztán volt egy kisebb-nagyobb szünetünk. 3-4 év kihagyás volt, aztán újra rám írt és folytattuk, amit anno elkezdtünk. Most már egy éve együtt vagyunk újra, immár komolyabb fejjel” – kezdte az AcNewsnak Vivien, aki lassan két hete van Isztambulban.

 

 

A focista Hacioglu Sinan, persze betartotta a hagyományokat, és mielőtt megtette volna a nagy lépést, bemutatta Vivient az egész családjának.

„Az édesanyámat már régóta ismeri, és kedvelik egymást. A páromnak származása révén nagyon központi helyet foglal a család. Éppen ezért bemutatott mindenkinek, és csak akkor szánta el magát, amikor mindenki áldását adta rám a családjából. Amíg ez nem történt meg addig meg se tehette volna a lánykérést.”

Vivi ezután azt is elmesélte, milyen körülmények között került gyűrű az ujjára.

„Tegnapelőtt történt. Látni szerettem volna a Boszporuszt, ezért elvitt yachtozni a családjával. Megbeszéltük, hogy csinálunk majd képeket ezért szépen felöltöztem, de akkor még nem sejtettem, hogy mire készül. Aztán vacsora közben elértük a hidat, amire ki volt vetítve a nevem, és, hogy hozzá megyek-e feleségül. Aztán jöttek a tűzijátékok! Utána a gyűrű… teljesen sokkos állapotban voltam. Azt sem tudtam hova nézzek. Elképesztően boldog vagyok és könnyek szöknek a szemembe, ha csak eszembe jut. Leírhatatlan az az érzés, ami most van bennem. Az, hogy a jövőben mi lesz, és hol telepedünk le még kérdéses, de nem zárkózunk el semmi elől. Lehet Törökországban maradunk, de az is lehet, hogy hazatérünk, bármi lehet. A lényeg, hogy együtt legyünk.”

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés