ACNEWS

Ellopták a vizet a győri tűzcsapokból, nyomoz a rendőrség – VIDEÓ

Hajtó Péter újabb feljelentést tett a rendőrségen Fotó: Hajtó Péter/Facebook
Hajtó Péter újabb feljelentést tett a rendőrségen Fotó: Hajtó Péter/Facebook
Hajtó Péter győri önkormányzati képviselő úgy tudja, az átemelő szivattyú is hiányzik a tavaly augusztusban átadott tűzcsapok alól.
Hirdetés
Ad image

Elképesztő ügyben tett rendőrségi feljelentést Hajtó Péter győri önkormányzati képviselő. A Facebook oldalán megosztott videójából kiderül, hogy a tavaly augusztusban a Reptéri úton 586 millió forintos pályázati pénzből épült tűzcsapokban nincs víz.

„Lakossági bejelentést kaptam, hogy egy tűzcsap nagyon furcsán áll a győri Reptéri úton. Kimentem a helyszínre, két tűzcsapot is megvizsgáltam. Az egyik már majdnem teljesen ki volt fordulva a földből, ezt visszaállítottam a helyére. De a másikat is hiába próbáltam megnyitni, csatorna sem volt alatta – mondta döbbenten az AcNews-nak Hajtó Péter. Aki úgy tudja, hogy a szakemberek szerint egy átemelő szivattyú is hiányzik ahhoz, hogy működjön a tűzcsap-hálózat.

Az AcNews úgy tudja, december elején a Reptéri úttól nem messze kigyulladt egy csarnok elszívó berendezése. Szerencsére senki nem sérült meg, az épületet az ott dolgozó 60 ember épségben elhagyta.

„A Reptéri út éppen az én választási körzetem, az érintett útszakasz átadási ceremóniáján számtalan helyi politikus parádézott. Most bezzeg nincs felelős… Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen a helyi főügyészségen, amit elfogultság miatt áthelyeztek a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra. Bízom benne, hogy a hatóság kideríti, mi történt, ha eltűnt pénz, az kinél landolt és számonkéri a vétkeseket” – reménykedett Hajtó Péter.

Az ügyben kerestük a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint kérdéseinkre válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés