ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Elmenekült az MSZP-ből a legsikeresebb polgármestere

Fotó: ATV
Fotó: ATV
A II. kerület polgármestere is távozott, sorra hagyják el a törpepártot tagjai, az utolsó hamarosan lekapcsolhatja a villanyt.
Hirdetés
Ad image

Elmenekült az MSZP-ből a legsikeresebb polgármestere, Őrsi Gergely. Ez már neki is vállalhatatlan volt, 18 év után kilépett a pártból. Erről semmit nem egyeztetett a párt felső vezetésével. Bár valószínűleg tudták, hogy mit tervez, így nem is marasztalták. Őrsi Gergely, a főváros II. kerület polgármestere a kampányához nem kapott az MSZP-től anyagi támogatást, önkéntesek segítették munkájukkal újraválasztását. Mindig azt vallotta, hogy az önkormányzati munkában nincs helye a pártpolitikának. Úgy véli, a párton belüli viták, diskurzusok hozzájárultak a közéleti tapasztalatszerzéséhez.

„2019 óta, amióta polgármester vagyok, nem írtam le pártnevet, nem politizáltam pártpolitikusként. Az elveim és a korábban vallott értékeim megmaradnak” – jelentette ki az Indexnek Őrsi Gergely. A hírre az MSZP vezetői nem is reagáltak. Vuszont a társelnök Kunhalmi Ágnes gondosan ügyel arra, hogy a magyar olimpiai érmeseket felhasználva izzadtságszagú módon próbáljon lájkokat vadászni a Facebook oldalán. De álságos módon a negyedik, ötödik helyezetteken egyszerűen átnéz, mintha azok számára nem is léteznének.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés