ACNEWS

Élő céltábla lett a színes kabátja miatt egy budapesti lány

A gyanútlan Zsófit tarka kabátja miatt nyilvánosan megalázták az áruház dolgozói Fotó: Facebook
A gyanútlan Zsófit tarka kabátja miatt nyilvánosan megalázták az áruház dolgozói Fotó: Facebook
Lebuzizták az újonnan vett, tarka kabátjában vásárolni induló nőt, még a biztonsági őr és az eladó is begorombult tőle.
Hirdetés
Ad image

Zsófi bűne az volt, hogy vett egy színes, meleg kabátot az idei télre. Azonban nem sok öröme telt benne, ugyanis már az első alkalommal, amikor felvette és vásárolni indult, kellemetlen élmények sora érte.

A fiatal nő az RTL-nek elmondta: amikor a sorban állt, az egyik bolti dolgozó odaszólt a másiknak, hogy „nézd már ezt a buzit”. Később – egy idősebb vásárló – a száját takarta el a sáljával, miközben elhaladt a nő mellett. Majd egy járdán bicikliző futár ment neki majdnem az oszlopnak, amikor haladt vele szemben.

Köszönöm a combos leckét

„Nem vagyok meleg. Sosem voltam az. Így már nem is leszek az. Sosem érdekelt a saját nemem. Eladom a vadonatúj kabátom vagy kidobom a lépcsőházba, hátha valamelyik szomszédom megszánja szegényt – írta a Facebook oldalára Zsófi. – Pár nap múlva veszek a legközelebbi plázában egy egyszínű, lehetőleg évszakhoz illően sötét és deprimált kabátot, hogy megint és továbbra se kössenek belém, ha kilépek a kapun. Dühös vagyok. Mások beszűkült elméjű butasága miatt ég a fejem helyettük jelenleg. Mementónak itt hagyom a társadalmi bűnt jelképező mit sem vétett csóri ruhadarabot egy fotó erejéig. Köszönöm ezt a combos leckét, többi emberek! Vár haza anyátok!”

„Egy agyhalott megverné ezért”

Zsófi posztját követően a történet külön életet élt. Annyi vevőjelölt jelentkezett a színes kabátért, hogy szinte sorszámot kell húzniuk.  Köztük egy bátor anyuka, Erika is, aki a lányának szánná a haragot keltő ruhadarabot. Egy Tamás nevű férfi pedig egyenesen randira hívta a megalázott lányt, azt kérte, hogy ugyanabban a kabátban, karonfogva sétáljanak.

Többen is biztatták Zsófit, hogy hordja tovább a kabátját, legyen bátor, ne ijedjen meg a beszólásoktól. Nekik ezt válaszolt a lány. „Nem akarom átélni, hogy egy ruhadarab miatt ezt kapjam a nyílt utcán. Nem merem sajnos többé felvenni…”

„Én sem merném hordani, manapság már bármiért neked mennek. Pont jönne egy agyhalott és megverné ezért. Én teljesen megértem a döntést. Ilyen országban élünk…”. tette hozzá Viktória.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés