ACNEWS

Elrabolta a feleségét a gödöllői férfi, hogy megerőszakolhassa

A gyilkosságért elítélt fegyenc meg akarta erőszakolni az őrmesternőt/fotó: pixabay
A gyilkosságért elítélt fegyenc meg akarta erőszakolni az őrmesternőt/fotó: pixabay
A férfi utólag békülős szexként magyarázta a feleségével történt rémálmot, de a rendőrök rács mögé zárták.
Hirdetés
Ad image

Kétségbeesve kért segítséget egy élelmiszerbolt eladójától egy gödöllői nő, aki remegve, reszketve hadarta el, hogy a férje elrabolta, megerőszakolta és meg akarja ölni. Perceken belül megérkeztek a rendőrök és elfogták a brutális támadót.

Mint kiderült, az 50 éves F. József a hajánál fogva ragadta meg hazafelé tartó, külön élő asszonyt, Brigittát és a kocsija csomagtartójába zárta. Domonyvölgyig autóztak. Ott a férfi késsel megfenyegette a nőt, majd megerőszakolta.

A történtek után az asszonyt beültette az anyósülésre, és elindultak a Duna túloldalára. Egy gyorsétteremnél a nő megpróbált megszökni, kiugrott a kocsiból, de a szemtanúk tétlenül nézték, amint a férfi elkapja és visszarángatja a nőt a kocsiba, és elszáguld vele.

Végül Pilisszántón újabb lehetőség kínálkozott a menekülésre, amikor a támadóval betértek egy kis élelmiszerboltba vásárolni. Brigitta a mellékhelyiségben tudott elbújni, amíg egy rendőr meg nem érkezett.

A férfi azzal védekezett, hogy erőszakról szó sem volt, csak békülős szex történt.

„Az 50 éves F. József panasszal élt a gyanúsítás ellen” – válaszolta az AcNews kérdésére a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete.

A férfi ellen hozzátartozó sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének, valamint aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés