ACNEWS

Elraboltak egy 16 éves pesti lányt, hatvanszor lett a férfiak játékszere

fotó: MTI
fotó: MTI
Minden szülő rémálmát váltotta valóra a férfi, aki elrabolta egy ismerőse 16 éves lányát, és prostit csinált belőle.
Hirdetés
Ad image

Öt év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék első fokon a lányrabló férfit, míg az élettársa hét év fegyházat kapott – tájékoztatta a bíróság kedden az MTI-t. Mindketten jól ismerték a kislányt, aki ráadásul a rokonuk is volt. A pár öt éve a nyílt utcán egy kocsiba tuszkolta és egy kőbányai lakásba vitte a 16 éves gyereklányt. Közölték vele, hogy a családja félmillió forinttal tartozik nekik, amit prostituáltként kell ledolgoznia.

Az emberrabló férfi élettársa megfenyegette a lányt, hogy megverik, ha nem működik együtt velük. Ezután pornóképeket készített a tiniről, amiket feltöltött egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra – írta a tv2.hu. Szerencsétlen kislány hatvan alkalommal lett a férfiak játékszere, amiért 720 ezer forintot kapott. Ezt a pénzt a fogvatartói elvették tőle. Végül a fiatal lánynak két hónap után sikerült megszöknie, rögtön feljelentést tett a rendőrségen.

A Fővárosi Törvényszék a lányrabló nőt többek között emberkereskedelem, gyermekprostitúció kihasználása és veréssel kényszerített gyermekpornográfia miatt 7 év fegyházbüntetésre ítélte. Míg az élettársát 5 év fegyházbüntetéssel sújtotta. Az ítélet nem jogerős, az ügyész súlyosbításért, a vádlottak enyhítésért fellebbeztek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés