ACNEWS

Elsírta magát a házaspár, mikor megkapta az étteremi számlát

Fotó: Facebook/Dawn Molineux
Fotó: Facebook/Dawn Molineux
Az 50. házassági évfordulóját étteremben ünneplő pár lélegzete elakadt, miután meglátták a számlát.
Hirdetés
Ad image

A Southportban élő Paul és Dawn Molineux egy vakrandin ismerkedett meg egymással, amikor még tizenévesek voltak. Azóta is boldogságban élnek együtt. A pár 50. házassági évfordulója alkalmából nagy ünnepséget szerveztek. A partiról három felnőtt gyermekük, unokáik és barátaik sem maradhattak le.

Szerettek volna azonban kettesben is ünnepelni egy kicsit és úgy döntöttek, hogy a Hickory’s Smokehouse nevű vendéglőben romantikáznak, pár nappal az évfordulójuk előtt. Miközben az asztalukhoz kísérte őket James Davies, az étterem vezetőhelyettese, elbeszélgetett a párral. Molineux-ék megnyíltak előtte és elmesélték, hogy kissé keserédes számukra ez az ünnep. Pault ugyanis még idén súlyos rákbetegséggel diagnosztizálták – írja a dailystar.co.uk.

A házaspár jól érezte magát kettesben, de amikor a számla megérkezett, megdöbbenve látták, hogy az étterem vendégei voltak. Ráadásul még azon is boldog évfordulót kívántak nekik.

„Amikor letették a számlát, kinyitottuk, és az állt rajta, hogy boldog évfordulót, a számlát mi álljuk – mesélte Paul. – Csak néztem a feleségem arcát az asztal túloldalán és arra gondoltam, hogy ez csak véletlen lehet. Ekkor Dawn könnyekben tört ki.”

„Meg voltunk döbbenve. Elmentünk megkeresni Daviest és azt mondtuk: ugye csak viccelnek?”

James elmondta, hogy meghatotta a történetük és Paul rákkal folytatott küzdelme, ami miatt már csak hónapjai vannak hátra.

A házaspár igyekszik élvezni a közös életet, amíg még lehet. „Őszintén mondhatom, hogy az 50 év alatt egy kezemen meg tudom számolni, hányszor veszekedtünk” – mondta Paul.

„Nehezebb az élet a diagnózis miatt, de igyekszünk nevetni rajta. Szerencsére elég jól viselem a kemoterápiát. Sajnos látom, hogy sok embernél vannak fájdalmas mellékhatásai. Szándékunkban áll a legteljesebb életet élni, és már tervezünk egy nagy évfordulós bulit Southportban. Mindenhonnan jönnek majd az emberek” – zárta szavait.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés