ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Elsodort két kislányt a Tisza, egyikük megfulladt

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Börtönbüntetésre ítélték a nyíregyházi nagynénit, nem figyelt a Tiszában fürdő, gondjára bízott kislányokra, tragédia lett belőle.
Hirdetés
Ad image

1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Törvényszék a nagynénit, aki miatt elsodort két kislányt a Tisza, egyikük a folyóba fulladt, a testvére megmenekült. A nagynénit gondatlanságból elkövetett emberölés és kiskorú veszélyeztetése miatt vádolta a bíróság. Mivel elismerte a bűnösséget és lemondott tárgyaláshoz való jogáról, így jogerősen 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélték – állt a Nyíregyházi Törvényszék csütörtöki sajtóközleményében.

Mint ismert, V. E. tavaly nyáron féltestvére két lányát nyaraltatta éppen, amikor élettársával levitték a gyerekeket a Tisza-partra. A vádlott ezt követően az úszni nem tudó kislányoknak megengedte, hogy bemenjenek a folyóba ott, ahol nem volt kijelölt fürdőhely. Az erős sodrásazonban mindkét gyereket magával ragadta.Egy szemtanú ekkor motorcsónakkal a segítségükre sietett, az egyik kislányt sikerült kimentenie. Nővére viszont elmerült és vízbe fulladt, holttestét csak két nap múlva találták meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés