ACNEWS

Eltemették Sanyikát, a csomagtartóban talált kétéves kisfiút

Eltemették Sanyikát / Fotó: Pixabay
Eltemették Sanyikát / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

Végső búcsút vett Sanyikától a gyászoló család és a gyermekvédelmi intézmény.

Ahogyan azt az AcNews is megírta, április 15-én a rendőrség egy csomagtartóban talált rá a kétéves Sanyika holttestére, aki vélhetően fulladásban halt meg.

A mai napon, délután egy órakor az ilki temetőben eltemették a tragikusan elhunyt Sanyikát – írja az Index.

A kisfiú, és egyéves húga januárban kerültek nevelőszülőkhöz, mert a 17 éves édesanyjuk a gyermekvédelem szerint nem tudta őket megfelelő körülmények között nevelni.

A gyerekek nevelőanyja elméletileg húst adott Sanyikának, amelyben volt egy pici csont, amely a kisfiú torkán akadt. A nő azonnal sokkos állapotba került, ami miatt nem tudta kiszedni a csontot a fiú nyelőcsövéből.

Az asszony ezután még borzalmasabban érezte magát, szinte gondolkodni sem tudott. Sanyika testén a csomagtartójába tette, a húgát pedig a hátsó ülésre, és elindult az autójával, de azt, hova tart, még ő sem tudta. Két nappal később a férje talált rájuk, ekkor mutatták meg a kétéves Sanyika holttestét.

A nő nem tett vallomást a rendőrségen, és panaszt sem a gyanúsítotti kihallgatása alatt. Ha bebizonyosodik a bűnössége, akár öt év börtönbüntetést is kaphat. Egyelőre azonban nem tartóztatták le, mert jelenleg terhes.

Sanyika tehát végső nyugalomra tért. A temetése azonban a gyászoló család és a gyermekvédelmi kérésére kegyeleti okokból nem volt sajtónyilvános.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés