ACNEWS

Eltörte egy nő kezét a buszajtó, mert rácsukta a sofőr

Fotó: Illiusztráció / Pixabay
Fotó: Illiusztráció / Pixabay
A buszsofőr nemes egyszerűséggel becsukta az ajtót, beszorítva ezzel az utasa kezét. A rendőrség szemtanúkat keres.
Hirdetés
Ad image

Sajnos nem egyedi eset, hogy a buszsofőrök így bánnak az utassal. Nem egyszer lehetet arról hallani, hogy a sofőr a futó ember orra előtt csukta be az ajtót, széles mosollyal az arcán. Vagy egyszerűen megállt az út közepén, mert nem tetszett neki egy utas viselkedése. De előfordult olyan is, hogy egyenesen rátámadt az utasra, vagy úgy fékezett, hogy többen kezüket s lábukat törték.

De nem csak Magyarországon történik ilyen. A németországi Konstanzban egy 62 éves nőnek nem volt jegye, ezért az első ajtón akart felszállni a buszra. Mikor a kezét nyújtotta, a sofőr abban a pillanatban becsukta az ajtókat, és csapdába ejtette. A nő a kezét törve esett hanyatt a járdára – amivel a buszsofőr mit sem törődött. Egyszerűen továbbhajtott.

A sofőr továbbra is szolgálatban van. A rendőrség azonban nyomozást indított, és szemtanúkat keres az esethez – mivel nem ez az első eset, hogy probléma adódott egy közforgalmú busszal.

Korábban is súlyos incidens történt az egyik közforgalmú buszon: egy másik nő, szintén ezen buszon utazott, de ezúttal a városközpont felé tartott. Fel akart állni és az ajtóhoz sétálni, hogy leszálljon. Mivel már állt, egy erős fékezési manőver meglepte, és átrepült a buszon. Kificamodott a válla és elszakadt két ina – számolt be róla a blick.ch.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés