ACNEWS

Elvis Presley-t ma már börtönbe zárnák

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Tizenkilenc nő, aki Elvis Presley-vel járt, most nyugtalanító dolgokat árult el a rock'n'roll királyáról egy dokumentumfilmben.
Hirdetés
Ad image

Az énekes egykori szerelmei közül sokan még mindig rajonganak érte – sokuk akkoriban még csak 14 éves volt.

Alanna Nash, aki több könyvet is írt már a sztárról, azt mondja a dokumentumfilmben: „Annyira szeretjük Elvis Presley-t, hogy nem akarjuk látni a végzetes hibáit”.

Az amerikai szerző R Kellyhez, a gyermekek szexuális zaklatásáért börtönben ülő amerikai énekeshez hasonlítja: „Manapság már egy cellában lenne R Kellyvel”.

Elvis 24 éves volt és besorozott amerikai katona, amikor 1959-ben Németországban megismerkedett későbbi feleségével, Priscilla Presley-vel, aki akkor 14 éves volt.

Az énekes katonatársa Currie Grant elárulta, hogy egy családok számára fenntartott klubban gondoskodott a király szórakozásáról.

„Priscilla bejött a klubba, és megtudta, hogy ismerem Elvist. Ki gondolta volna, hogy 14 éves? Senkit sem érdekelt, mert olyan gyönyörű volt. A szülei annyira odavoltak Elvisért, hogy le se sz@rták. Ha én lettem volna a szülei helyében, lehúztam volna a rolót. Elvis azért szerette a fiatal lányokat, mert irányítani tudta őket.”

Az Elvishez közel állók tisztában voltak a rossz sajtó veszélyeivel. A mostohatestvér, David Stanley így nyilatkozott a Priscillával való kapcsolatról: „Apa és a srácok nagyon aggódtak, hogy kiderül az egész. Sok mindent szeretek Elvisben, de vannak dolgok, amiket bárcsak soha ne láttam volna. Az egyik a fiatal lányok iránti vonzódása volt. Csoda, hogy nem bukott le.”

14-20

Frances Forbes 14 éves rajongóként állt Elvis otthonának – a memphisi Gracelandnek – a kapujában 1957-ben, amikor a férfi behívta őt.

„Csak jól éreztük magunkat. Little Francesnek hívott. Az időm nagy részét Gracelandben töltöttem, kihagytam az iskolát. 14 éves voltam, amikor találkoztam vele, Elvis pedig 22 éves volt. A fiatalabb lányokhoz vonzódott. Mindig azt mondta, hogy ’14-gyel 20-at kapsz’. Arra utalt, hogy ha szexelünk, a 14 évért 20 év börtönt kaphat. Ha 13 éves voltál, akkor túl fiatal voltál – 14 volt a mágikus kor”.

„Úgy jött, mint Godzilla”

Kay Wheeler, aki 16 évesen alapította meg az Elvis Presley rajongói klubot, a találkozásáról mesélt a sztárral, aki azt akarta, hogy várjon a hotelszobájában: „Úgy jött, mint Godzilla. Elkezdett puszilgatni és fogdosni. Minden percben Elvisszel akarsz lenni, aztán pont előtte állsz, és csak egy dolgot akarsz csinálni, mégpedig futni az életedért, mert tudod, hogy veszélyben vagy.”

Fogynod kell, ha Elvissel akarsz lenni!

Jackie Rowlandot a sztár anyja elvitte Elvishez, a szülői házába, de 14 éves lánynak előtte volt egy kis feladata. 5 kilót kellett fogynia. A nő felidézte, hogy Elvis anyja, Gladys az iskolai jegyeiről kérdezte, és arról, hogy jár-e templomba.

„Amikor Elvis hazajött azonnal átkarolt, és elkezdte rágcsálni a fülbevalómat. Aztán bedugta a nyelvét a fülembe. 14 éves voltam, és még soha nem randiztam fiúval. Mondtam neki, hogy hagyja abba, és ellöktem magamtól. De ezzel még nem volt vége. Titok voltam, és senkinek sem volt szabad fotókat készítenie rólam. Már a nagyapám is megmondta, hogy ha Elvist rajtakapják velem, börtönbe kerül. A kapcsolatunknak akkor lett vége, amikor Gladys megkérte anyámat, hogy engedje meg, hogy hozzájuk költözzek. Gladys fel akart nevelni, hogy kiderüljön, biztosan én vagyok-e az a lány, akit neki szánt. Anyám azt mondta, hogy ‘semmiképp’.”

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés