ACNEWS

Éppen férfivé operálták, amikor kiderült: öt hónapos terhes

fotó: illusztráció / pixabay
fotó: illusztráció / pixabay
A férfivá operáláshoz már csak a méheltávolító műtét volt hátra, amikor jött a nagy meglepetés: gyermeket hordozott a szíve alatt a nő.
Hirdetés
Ad image

Őrületes történet: a fiatal római terhességét éppen akkor fedezték fel, amikor a nemváltoztatási folyamat a befejezéséhez érkezett volna.

A történet főszereplője fiatal kora óta nem érezte jól magát női testében. Úgy döntött, hogy férfivá operáltatja magát, és egy ideje már el is kezdődött a folyamat. A tervezett út első állomása a pszichológus volt, majd továbblépett a hormonterápiához.

Elkezdte megváltoztatni a külsejét, szakállt növesztett és férfias frizurát viselt. Ezután következett a masztektómia (emlőeltávolítás). Közvetlenül utána a bíróság engedélyezte az anyakönyvi névváltoztatást az okmányokban. Így az anyakönyvi hivatal számára már egy férfi.

Az utolsó lépés a méh eltávolítása lett volna, de éppen a műtétet előkészítő vizsgálatok során derült ki, hogy ötödik hónapos terhes. Az átalakítást meg kellett szakítani, hogy biztosítsák a gyermek egészséges kihordását. Magzat károsodás szerencsére nem látszik. A hormonterápiát felfüggesztették, ami esetleg a szülés után folytatódhat – írta a newsprima.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés