ACNEWS

Pumped Gabo magából kikelve őrjöngött a magyar diákokért

Fotó: Youtube
Fotó: Youtube
Az izomceleb elsírta magát, mert a fiatalok idén a vizsgák miatt nem tudnak elmenni a Balaton Soundra.
Hirdetés
Ad image

Amióta csak megjelent a magyar celebvilág égiszén, Gabó szívügyének tekinti az évente megrendezésre kerülő Balaton Soundot. Nem csoda, hiszen annak idején ott fedezték fel… Azóta pedig szárnyal a karrierje.

Most azonban egy hatalmas hibát vett észre a szervezők részéről. A Balaton Sound ugyanis egybe esik az érettségiző, és az egyetemre járó fiatalok vizsgáival. Ők pedig így kénytelenek lesznek kihagyni a hatalmas, több napon át tartó féktelen bulizást.

Az AcNewsnak kifejtette, hogy a szervezők döntése felér egy tragédiával.

„Nagyon szomorú ez az egész. A Balaton Sound jelentős részét a tanuló fiatalok tették ki. Egész évben tanulnak, suliba járnak… és ez a jutalom? Végre túl vagy az érettségin, és nem tudsz a Balatonon partizni egy jót? Teljesíted az egyetemi vizsgákat végre, aztán egy jó koncerten nem tudod veretni? Egy savanyú köcsög aki kitalálta, hogy ilyenkor kell vizsgázni” – mondta lapunknak Pumped Gabó, aki ellenlépéseket is tenne, hogy megakadályozza a közelgő veszteséget.

„Legszívesebben petíciót indítanék. Vagy buszokat szerveznék iskolák elé, hogy amint végeznek a vizsgákkal, még az utolsó napra eltudjanak jönni.”

Minderről egy videót is töltött fel a közösségi oldalára Gabó, és nagyon indulatosan mesélte el a problémát. Majd egy ponton el is sírta magát dühében.

„Szeretnék segíteni, de nem tudok mit tenni. Június 30-án van vége a középszintű érettséginek. Nem tudnak eljönni a Balaton Soundra, mert direkt oda tették az érettségit. Olyan ideges vagyok… nem tudom kit kell szétverni, hogy ez ne így legyen. A gyerekeknek a legfontosabb a Balaton Sound. Hogy ott tudjanak és lenni, és jól érezzék magukat” – mondta dühösen a felvételen.

Gabónak egyébként nincs érettségije. Ha letette volna, tán tudná, hogy az érettségi és a vizsgaidőszak sok-sok éve június 30-ig tart… Ezt talán a másik félnek kellett volna kalkulálnia.

https://www.tiktok.com/@_randoomuser_/video/7232257158442650907?_r=1&_t=8cL1YmC38Di

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés