ACNEWS

Ötezer forintot kínált a néninek a szexért, de aztán megerőszakolta

Fotó: MNB
Fotó: MNB
Szexuális erőszak bűntette és magánlaksértés bűntette miatt emeltek vádat egy fiatalkorú ellen, aki megerőszakolt egy idős nőt.
Hirdetés
Ad image

A fiatalkorú tavaly szilveszterkor a késő éjszakai órákban a lakóhelyén, egy borsodi kistelepülésen ittasan átugrott a kerítésen, a leláncolt bejárati ajtót kifeszítette, és bement az időskorú nő házába. A konyhába érve találkozott a későbbi áldozatával, aki a kezében lévő lámpával rávilágított és megkérdezte tőle, hogy mit akar. A fiú ekkor eltorzított hangon azt mondta, hogy ha közösülni fognak, akkor ő azért ötezer forintot ad.

A részeg fiatal az idős hölgyet a falhoz nyomta, levette az alsó ruházatát, és megerőszakolta. A nő mindvégig védekezett, kezeivel hadonászott, elszakítva támadója ruháját. Majd a cselekmény közben, amikor egy arra közlekedő autó hangja hallatszott, azt kiabálta, hogy jön a rendőrség, mire a szexuális ragadozó felhagyott a további cselekményével és sietve távozott. A sértett a szomszédja segítségével értesítette a rendőrséget.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetés és közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabására tett indítványt – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés