ACNEWS

Nemi erőszak – felmentést kapott a kismartoni rém

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Több lányt is bántalmazott egy 22 éves férfi, mégis felmentették. Ausztria felzúdult.
Hirdetés
Ad image

A pedofil nemierőszaktevő, 2017 és 2019 között több tizenegy és tizenhárom év közötti lányt bántott szexuálisan. A bűncselekmények kezdetén a kismartoni férfi mindössze 17 éves volt. Előkerült egy olyan ügy is, miszerint 19 évesen megerőszakolta saját akkor 15 éves barátnőjét.

„Ő volt az első barátom. Nem tudtam, hogy amit tett, az nem normális” – emlékezett vissza a most 19 éves áldozat. A szexuális ragadozó ügyében kimondták, hogy vélhetően a hangos zene miatt nem hallotta meg az ellenálló barátnője könyörgéseit, hogy hagyja abba, mert fájdalmai vannak.

D. Marcell hallani sem akart a bántalmazásról vagy a nemi erőszakról. Elismerte az egyes szexuális kapcsolatokat, de állítása szerint azok beleegyezésesek voltak. Azzal is védekezett, hogy a lányok 14 évesnél idősebbnek tűntek – számolt be a krone.at.

A bíróság elismerte a nemi erőszakot, de felmentette az elkövetőt. „Ön elkövette a bűncselekményt, de nem bizonyítható, hogy szándékosan cselekedett”– mondták a bíróságon. A szexuális zaklatásért három évet kapott, ebből kettőt feltételesen. Nem jogerősen. Mivel az előzetes letartóztatást beszámítják, a szexuális bűnözőt valószínűleg néhány héten belül szabadlábra helyezik.

Az ítélet Ausztria szerte hatalmas felháborodást váltott ki.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés