ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Esti mese helyett az anyjuk megverését kellett nézni a gyerekeknek

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
A kicsik sírva kérlelték a füzesabonyi apjukat, ne bántsa az édesanyjukat, de ő rájuk kiáltott: „Aludjatok, különben ti is kaptok!”
Hirdetés
Ad image

Füzesabonyban esti mese helyett az édesanyjuk megverését nézte végig három gyermeke, akit a féltékeny apjuk megrugdosta, ököllel ütötte, ahol érte. Amikor a kicsik sírva kérlelték a férfit, hogy ne bántsa az édesanyjukat, ő rájuk ordított: „Aludjatok, különben ti is kaptok!” A rémült gyerekek úgy tettek, mintha aludnának. De nem tudtak máshová nézni, mint a a földön fekvő, védekezni próbáló anyjukra. Hallották a sírását, a jajgatását… A verés hajnalig tartott, amikor a férfi végül elfáradt és elaludt. Ekkor az összevert nő kiszökött a házból, riasztotta a rendőrséget.

A hatóság kihallgatta a 34 éves apát. Kiderült, a három gyermek az egyszobás lakásban kénytelen volt végignézni a horrort. Az agyukba vésődött a látvány, amint a férfi ököllel többször megütötte, majd az ágyról lerántva rugdosta az anyjukat. Ezt követően a három gyereket ideiglenesen nevelőszülőknél helyezték el. Csakhogy a férfit ez nem akadályozta meg, hogy újra megverje az édesanyjukat.

Bár az apa megszökött a felelősségre vonás elől, a Füzesabonyi Járási Ügyészség vádat emelt ellene – adta hírül az ugyeszseg.hu. Többrendbeli kiskorú veszélyeztetésének bűntettével, súlyos testi sértés kísérletével, személyi szabadság megsértésével és becsületsértéssel vádolják a nőverő férfit. Emellett indítványozták, hogy a bíróság szüntesse meg az apa szülői felügyeleti jogát, és kötelezzék a bűnügyi költségek megfizetésére.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés