ACNEWS

Felháborító: csapdába csalják a magyar rendőrök az autósokat

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
Gyalogost „béreltek fel” az egyenruhások, hogy a zebrán ide-oda sétálgasson, amelyik autós nem állt meg neki, azt jól megbüntették.  
Hirdetés
Ad image

Első blikkre viccesnek tűnhet a magyar rendőrség kezdeményezése, valójában viszont felháborító és veszélyes. Ugyanis a hatóság etikátlan csapdát alkalmazott, amikor arra kért meg egy gyalogost, hogy sétálgasson ide-oda a zebrán. Akit az Economix szerint az egyenruhások órákon át távolról figyeltek, és amelyik autós nem állt meg neki, azt megbüntették.

Aki a hazai viszonyokat ismeri, az tudja: ez egyfajta orosz rulett. Hiszen van olyan hét, mikor az autósok több gyalogost is halálra gázolnak a zebrákon.  Nem meglepő abban, hogy az Országos Rendőr-főkapitányság parancsba adta a „zebracsalis″ műveletek leállítását. Ennek ellenére Székesfehérváron néhány napja  a vezess.hu cikke szerint hasonló dolog történt. Erre a lap egyik olvasója hívta fel a figyelmet. Kommentekben többen megerősítették, hogy nemcsak Székesfehérváron, hanem az ország számos településén bevetik ezt a módszert.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés