ACNEWS

Éttermet nyitott Osváth Zsolti – „Tényleg valóra lehet váltani az álmokat”

Egy igazán különleges éttermet nyitott a hatalmas követőtáborral rendelkező Osváth Zsolti. A youtuber egy olyan vendéglátó egységet hozott létre, melynek az az üzenete, hogy minden álom valóra válhat, ha megdolgozunk érte.

Hirdetés
Ad image

Egy igazán különleges éttermet nyitott a hatalmas követőtáborral rendelkező Osváth Zsolti. A youtuber egy olyan vendéglátó egységet hozott létre, melynek az az üzenete, hogy minden álom valóra válhat, ha megdolgozunk érte.

Az évek során, lapunk időről időre beszámolt az egykori valóvilágos, Osváth Zsolti fejlődéséről. Ő az az ember, aki egyszer sem ült a babérjain, hanem folyamatosan fejlesztette önmagát, és sikert sikerre halmozott. Jelenleg van egy Youtube csatornája, hatalmas követőtáborral, megannyi sztárvendég megfordult már nála, de az élete most egy újabb mérföldkőhöz érkezett. Régi álma vált ugyanis most valóra azzal, hogy párjával megnyithatták a bisztrójukat, mely szombaton fogja az első fizető vendégeket fogadni. Az unikornis témájú vendéglátóhely már most olyan népszerűségnek örvend, hogy jó előre kell asztalt foglalni, ha valaki megszeretné ízlelni az egészséges hozzávalókból összeválogatott színes ételeket.

„Volt már olyan nap, amikor megvendégeltem a követőim egy részét, és volt olyan is, amikor azokat a gyerekeket hívtam meg magamhoz, akik jelenleg abban az intézetben vannak, ahol én nevelkedtem. Most szombaton fogunk hivatalosan megnyitni, de már 230 foglalásnál tartunk. Ez azt jelenti, hogy a most hétvégénk már fullon van, a jövő héten az esti asztalok már szintúgy beteltek, és azután is már csak kapkodós helyek vannak – mondta lapunknak büszkén Osváth Zsolti, aki az étterem tematikájához, még annak idején Thaiföldön kapott ihletet. – Ez az első unikornis tematikájú hely Európában. Thaiföldön láttunk ilyet először, de az nem volt annyira kidolgozva. olyan fröccsöntött műanyag érzetet keltett. Én viszont eldöntöttem, hogy ha elég pénzünk összegyűlik, akkor szépen megcsináljuk ezt a dolgot. Ez egy új dolog itt. Színes ételeink vannak, természetes összetevőkkel és színezőkkel. Minden adalékmentes, sok vegán és gluténmentes fogásunk is van.”

 

 

Az étterem az elhangzottak alapján tehát nagyon népszerű és valószínűleg ez így is marad. De vajon mi lehet Zsolti titka?

„Nyilván sok emberhez eljutott a hír a csatornámon, közösségi oldalaimon keresztül. A követőim végigkísérték, hogy annak idején egy kis telefonos kamerával, és olcsó mikroporttal kezdtem, és hogyan fejlődtem az évek során. Nagyon jófejek, és mindvégig támogattak. Nagyon sokat köszönhetek nekik – folytatta, majd elmondta azt is, hogy milyen üzenetet szeretne átadni az unikornisos bisztrójával. – Az egyszarvú egy csodálatos mesebeli állat. Nagyon jól jelképezi, hogy tényleg valóra lehet váltani az álmokat. Nálunk minden megtörténhet, a vendégeink pedig át tudják élni ezt a varázslatot.”

A videósnál mindig is fontos téma volt a jótékonykodás, így természetesen az étterem nyitásával sem maradhatott ez el.

„A karitatív tevékenységgel továbbra sem állunk le. Az olyan ételeket, szendvicseket, süteményeket, amik ugyan még mindig jók, de kereskedni már nem lehet velük, kihelyezzük egy étterem közelében található tárolóhoz, ahonnan a rászorulók szabadon elvihetik. Ezzel is sok embernek tudunk reményeim szerint majd segíteni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés