ACNEWS

Európa-bajnok úszóból takarítónő

Szilágyi Liliána Fotó: Facebook
Szilágyi Liliána Fotó: Facebook
Februárban derült ki, hogy Szilágyi Liliána Mexikóba költözött. Közeli ismerősei szerint takarításból tartja fenn magát az úszó.
Hirdetés
Ad image

Szilágyi Liliána kapcsán az elmúlt években az apjával, Szilágyi Zoltánnal való pereskedésről hallhattunk leginkább. Az élsportolóról februárban derült ki, hogy Mexikóba költözött, ahol Instagram oldala alapján jógaoktatásból és szabadúszó modell munkákból tartja fenn magát. Liliána közeli ismerősei azonban állítják, hogy a lány rendszeresen szállodákban takarít, hogy fenn tudja tartani magát a víz felszínén.

Liliána egyébként egyedül, vőlegénye nélkül költözött ki Dél-Amerikába, ami újabb kérdéseket vet fel. Persze nem jelenti automatikusan azt, de, ahogyan az AcNews korábban is megírta a hírek szerint nem véletlen nem együtt szelte át a nagyvilágot a pár.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes úszó még 2021 végén tett feljelentést apja ellen testi, lelki és szexuális bántalmazás miatt. Erre válaszul Szilágyi Zoltán feljelentést tett lánya ellen becsület- és kegyeletsértés okán. Ezeket a tárgyalásokat azonban addig, amíg a rendőrség vizsgálta Liliána kijelentéseit felfüggesztették. Egészen decemberig, amíg elévülésre hivatkozva lezárták a nyomozást. Így folytatódtak az édesapa által indított perek. Végül ma derült ki, hogy Szilágyi Zoltán ejtette a pert. „Az édesapa az április 30-i tárgyaláson ejtette a vádat, ami azt jelenti, megszűnik az eljárás. Az indoklása szerint nem azért állt el a vádtól, mert elfogadja Liliána szavainak a valóságtartalmát, ennek más oka volt. Az ügy így mindenesetre nyugvópontra került. Mivel Lililána jelenleg Mexikóban él, így aligha fogja tovább erőltetni a jogi lépéseket Szilágyi Zoltán.” – mondta a Blikknek Liliána ügyvédje, dr. Keviczki István, aki azt is megerősítette, hogy Liliána továbbra is Mexikóban él.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés