ACNEWS

Európán át folyt a hajtóvadászat az újbudai gyilkos után

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Ahogy leszállt a repülője a Kanári-szigeteken, bilincs kattant D. Zsolt csuklóján, mert szíven szúrta ismerősét Újbudán.
Hirdetés
Ad image

A késelés után a rendőrök felhívták D. Zsoltot, aki azt mondta nekik: a Móricz Zsigmond körtéren feladja magát. De mire oda került volna a sor, meggondolta magát. Ferihegyen repülőgépre szállt, és Gran Canariáig meg sem állt. Mint azt az AcNews megírta, a férfi a hétvégén a XI. kerültben a Karinthy Frigyes utcai társasházban vita közben mellkason döfte az ismerősét. Áldozatát életveszélyes állapotban rohammentő vitte kórházba. Ezután indult hajtóvadászat a támadó ellen, kiadták ellene a nemzetközi elfogató parancsot – adta hírül a police.hu.

D. Zsolt túlságosan bízott magában, pedig a BRFK életvédelmi nyomozói végig követték az emberölés kísérlete miatt körözött férfit digitális nyomait. Végül a férfit a spanyol hatóságok a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak közreműködésével a Gran Canarián kapták el. Nem maradt ideje a tengerpartot megcsodálni, ahogy leszállt a gépe, máris kattant a bilincs a csuklóján.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés