ACNEWS

Evolució: egyre nagyobb a férfiaké (18+)

Fotó: Shutterstock
Fotó: Shutterstock
A magas fehérjetartalmú étrend miatt, a mai fiatalok egyre nagyobbak, egyre korábban érnek, és az átlagméretet is megváltoztatják.
Hirdetés
Ad image

Dr. Blanca Madurga urológus megalapozottan állítja, hogy a férfiak átlagos péniszmérete megnőtt.

„Ma már nagyon fehérjedúsan táplálkozunk, és ez azt jelenti, hogy a fiatalok manapság nagyon magasak, nagyon korán érnek, korábban, mint 50 évvel ezelőtt, így a pénisz, a test többi részével összhangban, nagyobbra nő”.

Dr. Madurga szerint a férfiak átlagos péniszmérete 12-15 centiméter erekcióban, de arra bíztatott mindenkit, hogy ne aggódjanak túlságosan a méret miatt – írja a DailyStar.

„Fontos tudni, hogy a kielégítő behatoláshoz mindössze 6 centiméteres péniszre van szükség erekcióban” – magyarázta. „Egy nő hüvelye 10 centiméteres, és ahol a legérzékenyebb és a legnagyobb élvezetet nyújtja, az az elülső harmadban van, így 6 centiméterrel eléri a maximális élvezet zónáját. Ez nem méret kérdése, hanem az, hogy tudd, hogyan kell használni”.

Egy másik érdekes felfedezéssel kapcsolatban Blanca elmondta, hogy japán kutatók kapcsolatot találtak a férfi orrának mérete és a pénisze között.

„Az egyetlen dolog, amit eddig kimutattak, az a pénisz mérete és az orr mérete közötti kapcsolat” – magyarázta. „Van egy japán tanulmány, amely összefüggést talált a pénisz és az orr mérete között, mivel mindkettő az anya méhében alakul ki. Tehát már a terhes nő ultrahangvizsgálatán is látható, hogy a pénisz mérete normális-e vagy sem” – mondta.

Azzal a mítosszal kapcsolatban, hogy a nagy lábak vagy a hatalmas hüvelykujj utalhat az illető péniszére, az urológus szerint nincs szilárd bizonyíték, ami ezt alátámasztaná.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés