ACNEWS

Ez a két pasi áll Molnár Anikó elképesztő sikere mögött

Mondják, minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő. Vajon ez fordítva is igaz? 

Hirdetés
Ad image

Mondják, minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő. Vajon ez fordítva is igaz? 

A sminktetoválóként dolgozó Anikó egy hónapja jelentette be, hogy elindítja a saját Onlyfans oldalát, melyen az előfizetők pénzért cserébe megtekinthetik a meztelen képeit. Azonnal fergeteges sikert aratott, hiszen már Anikó első bejegyzése előtt rengetegen feliratkoztak a tartalmakra. Mostanra eljutott oda, hogy ezernél is több ember fizet neki havi 15 dollárt (kb. 5500 forint), és a tartalomgyártók között világszinten benne van a top 0,45%-ban.

Persze nem csoda, hogy ennyien kíváncsiak rá, hiszen Anikó már két évtizede tartja lázban az olvasókat és tévénézőket. Mindemellett pedig nagyon jól tartja magát. A sikere viszont nem csak rajta múlik, az AcNews megtalálta azt a két férfit, aki gondoskodik róla, hogy Anikó vállalkozása a lehető legjobban menjen. Egyikük fodrászként, a társa pedig informatikusként dolgozik.

„Elég összetett munka egy OnlyFans oldal üzemeltetése. Maga a tartalom posztolása lehet, hogy csak pár perc, illetve nyilván sok időt vesz igénybe a rajongói levelek megválaszolása, de ezt Anikó végzi – magyarázták a srácok az AcNewsnak.  – Közben óriási háttérmunka folyik, hogy a jelenlét folyamatos legyen. A siker titka részünkről, több mint 20 év informatikai múlt, több év marketinges tapasztalat, jelenlét a főbb social média platformokon. Ezekhez értünk, nem csak vaktában mennek ki a posztok.”.

„Dolgoztunk már együtt több tartalomgyártóval korábban, de a titoktartás miatt erről nem beszélhetünk. Mindenesetre ahogy korábban is, nyitottak vagyunk az együttműködésre bárkivel” – folytatták.

„Úgy gondolom Anikó 20 év után is A kategóriás celeb. Persze ez kevés lenne önmagában, hisz több híresebb, frissebb múlttal rendelkező emberről hallani, aki belekezdett az OnlyFans-be, és közel sem ilyen sikeres. Nagyon gördülékenyen tudunk együtt dolgozni, mint egy kis család.”

„Ő elfogadja a mi szakmai véleményeinket, ötleteinket, ahogy mi is az övét. Több elképzelés megvalósításán dolgozunk egyszerre. Így jelenleg is egy olyan meglepetésen dolgozunk, amire OnlyFans körökben még nem igazán volt példa. A sikerhez az is hozzájárul, hogy Anikó mindenkinek megpróbál válaszolni az OnlyFans oldalán. Ez eleve egy kőbe vésett koncepció volt még az elején nálunk, hiszen a híres emberek előszeretettel használnak erre külön személyzetet. Ő viszont tényleg leül a számítógép elé, és akár órákon át írja a leveleket minden nap.”

És, hogy meddig juthat el Anikó, ha tartják ezt az iramot?

„Ebben a pillanatban Anikó világszinten tényleg a legjobbak között van. Ez már egy nagyon szűk réteg, itt már század százalékokban méri a ranglistát az oldal. A cél a TOP 0.1%! Hogy ez megvalósítható-e? Azt gondolom, hogy igen, és ez rajtunk biztos, hogy nem fog múlni!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés