ACNEWS

Ez gyors volt! Nyáron már össze is házasodik szerelmével Vámos Erika

Vámos Erikára tavaly talált rá a nagy szerelem, igazi társa lelt Laciban, akivel az interneten ismerkedtek össze.

Hirdetés
Ad image

Vámos Erikára tavaly talált rá a nagy szerelem, igazi társa lelt Laciban, akivel az interneten ismerkedtek össze.

A járvány miatt hamar össze is kötöztek, ami csak még jobban elmélyítette kapcsolatukat. Idén nyárra már az esküvőt tervezik.

„Az ember fiatalon sok mindent szeretne, fehér ruhát, hatalmas bulit, lovas kocsit, de negyvenhat évesen már nem. Most már az a fontos, hogy meghitten ünnepeljünk és tartozhassak valakihez hivatalosan is. Az is biztos, hogy nem lesz fehér színű menyasszonyi ruhám, inkább csontszínű, elegáns darabot választok majd. Az időpontot még nem tudjuk, de idén tutira meglesz a szertartás. Ezt is intézzük, ráadásul nemrég építkezésbe is kezdtünk Nagykovácsiban. Készül a közös házikónk, már megvannak az alapok, tudjuk, hol lesz Laci dolgozószobája és hol az én gardróbom. Ezek kicsi dolgok, de nekünk sokat jelentenek. Szeptembertől két vállalkozást is indítunk. Nagykovácsiban most nyílik egy nagy bevásárlóközpont és oda tervezünk egy szépségszalont és valószínűleg egy kis bisztrónk is lesz. Nagyon jól működünk együtt, szeretünk együtt dolgozni Lacival” – mondta Erika az nlc.hu-nak.

A műsorvezetőnő boldogságát már csak egy valami tetézhetné jobban, egy kisbaba, ám úgy érzi, egyre kevesebb esélye van arra, hogy örökbe fogadhasson egy gyermeket.

 „A szívem titkos vágya még mindig egy kisbaba, de napról napra érzem, hogy le kell mondanom róla. Tizenkét éve adtam be az első kérelmemet, azt mondták akkor, hogy legalább hét év, és én számoltam vissza a napokat. Sajnos a hét év letelt és a mai napig nem történt semmi, én pedig nem fiatalodom. Negyvenhat évesen már kevésbé van esélyem rá, hogy minket választanak szülőként sok huszonéves meddő pár mellett” – vallotta be Erika.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés