ACNEWS

Ezek voltak idén a legnépszerűbb cikkeink!

Csakúgy, mint tavaly, idén is összegyűjtöttük az AcNews-on megjelent híreink közül a legnépszerűbbeket. Az év utolsó napján jól esik visszatekinteni 2021 vidámabb beszámolóira. Mert hát mint kiderült, még mindig a pozitív, vagy esetleg elgondolkodtató cikkeinkre a legnagyobb az érdeklődés.

Hirdetés
Ad image

Csakúgy, mint tavaly, idén is összegyűjtöttük az AcNews-on megjelent híreink közül a legnépszerűbbeket. Az év utolsó napján jól esik visszatekinteni 2021 vidámabb beszámolóira. Mert hát mint kiderült, még mindig a pozitív, vagy esetleg elgondolkodtató cikkeinkre a legnagyobb az érdeklődés.

Az ötödik helyen végzett, nem kevés nézettséggel Mc Hawer, mikoris arról számolt be, hogy a fiatal barátnőjével való szakítás után újra rátalált a szerelem. Ugyan előtte még azt mondta nekünk drámai sóhajok között, hogy egyedül akar meghalni, de bebizonyította, hogy a szerelemre való remény még a legsötétebb órákban is fennmarad.

„Már sürgetem az összebútorozást véglegesen. Szerelmes vagyok, boldogok vagyunk egymással, akkor meg miért ne tennénk meg ezt a lépést? Szerencsére a munkája sem olyan, ami vidékre kötné. Bízom benne, hogy megtaláltam azt a nőt, akinél már kitarthatok életem végéig” – mondta akkor örömködve, és hát mondani sem kell, a pár azóta együtt él a legnagyobb boldogságban.

Az énekest követte Magyarország legnépszerűbb szexuálpszichológusa, Hevesi Kriszta, akinek mindig érdekes mondanivalója van az AcNews számára. Ebben a cikkben éppen arról beszélt, hogy a világjárvány hogyan alakította a párkapcsolatokat.

„Félénkebbek lettek az ölelések a párkapcsolatokon belül is a pandémia idején, ha az egyik fél például dolgozni járt, illetve az idős szüleit támogatta. A lakás 0-24 órás munkahellyé változott, s a párhuzamos munkavégzésekből nehezen szakadtak ki a párok egy kis közös örömre. Elveszett a struktúrája a mindennapoknak, a kikapcsolódás és az együttlétek időpontja is eltűnt. Ezért aztán sokan rémülten számolgatták az együttléteik gyakoriságát, s tekintették emiatt kihűltnek a kapcsolatukat. Fontos tudni: ez az adott, halmozottan nehéz helyzetből fakad, és nem pedig a párkapcsolat hiányosságaiból.”

Ezt követi a népszerűségi sorrendben egy olyan cikk, ami szorosan kapcsolódik az előzőhöz. Ez pedig nem más, mint hogy Kánya Kata, a színészi pálya mellett nyitott egy társkereső irodát 25 évvel ezelőtt, de a pandémiának köszönhetően az elmúlt időszakban nagyon erősen dübörgött az üzlete.

 „A harmincasok rendre ráeszmélnek arra, hogy itt az ideje a családalapításnak, meg persze vannak az újrakezdők is, akik válás után úgy döntenek, hogy adnának maguknak még egy esélyt arra, hogy ne egyedül éljenek. Én azt tapasztalom, hogy minden korosztályban nagyon sokan vannak egyedül!” – számolt be Kánya Kata.

Az év nagy showman-felfedezettje mindenképp Fürjes István üzletember lett, aki a Sztárban sztár leszek! című műsorban Freddie Mercuryként szántotta fel a színpadot és még Köllő Babettel is flörtölt egyet.

„A kedvesemnél egy percig nem volt ebből probléma, aki kint állt Tillával és drukkolt nekem. Mondhatjuk viccesen, hogy a humoros csajozás belefér. Tudta végig, hogy ez csak a show része volt, sosem bántanám meg a kedvesem. Babett egy jó humorú, csinos nő, aki szintén benne volt a játékban, ennek nagyon örültem” – árulta el a született showman.

A legeslegnépszerűbb cikkünk idén pedig Dolák-Saly Róbert lett, aki „megrázó őszinteséggel” számolt be arról, hogyan töltötte a születésnapját, és mit jelent számára az, hogy betöltötte a 66. életévét.

„A születésnapomat ülve ünnepeltem, tiramisut fogyasztva. Általában én egyáltalán nem szoktam ünnepelni, mindig a családom, vagy/és az ismerőseim teszik ezt helyettem. Néha a frászt hozzák rám, mert mindig meglepnek valamivel. Hagyományom van, igen: amikor megemlékeznek rólam, mindig megköszönöm. Ez már évek óta így megy, és ezt a tradíciót szeretném követni a jövőben is. (…) A 66 év kevés! Nagyon kevés! Mert például eléggé ideges vagyok, hogy valószínűleg nem fogom megérni a Marsra szállást. Bár a lányom eléggé ki van képezve kozmikus kérdésekben, de ez engem nem vigasztal. Hiába gondol majd arra, hogy én ezt mennyire szerettem volna megérni, nem fogok tudni róla. A kérdés második felére azt válaszolnám, hogy 66 évesnek érzem magam.”

Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés