ACNEWS

Ezen a fronton nem mindig ért egyet Liptai Claudia és férje

Pataki Ádám parkolási és szerelési-barkácsolási törekvése néha kirobbantja a vitát a páros között.

Hirdetés
Ad image

Pataki Ádám parkolási és szerelési-barkácsolási törekvése néha kirobbantja a vitát a páros között.

Szinte mindenben egy húron pendül Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám. Azonban a páros most elárulta, hogy melyek azok a pontok, ahol nem mindig teljes közöttük az egyetértés.

„Kifejezetten dinamikusan vezetek, így számomra bosszantó tud lenni, amikor valaki nem tudja felvenni a forgalom ritmusát. A hezitáló sofőrnél nincs rosszabb! Ahogy annál veszélyesebb se, amikor valaki fel se néz a piros lámpánál, késve indul el a zöldnél, esetleg a telefonját nyomkodja. Sokan azt hiszik, hogy csak ők ülnek egy fémkaszniban, de itt rengeteg mindenre és mindenkire figyelni kell. Bosszantó, amikor valaki nem figyel a forgalomra” – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, aki nehezen tudja megállni, hogy ne szóljon bele férje vezetésébe.

„Egyszer Egerben – ahol a belvárosban autóval még nem jártam – nem tudtam parkolni. Claudia folyamatosan mondta, hogy hol álljak meg, hol parkoljak, de ez lehetetlenség volt. Erre ő nagyon ideges lett és inkább hazaindultunk, ugrott a pizzázás. Amikor ő vezet, én csendben maradok, ez bevált dolog. Ő sajnos nem követi ezt” – árulta el az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám, aki nem csak ezzel borítja ki néha feleségét.

„Ádám kicserélte az összes villany-kapcsolónkat otthon. Van egy dupla kapcsolónk, ami két világítást kapcsol fel. Mióta kicserélte csak egyszerre lehet felkapcsolni a két világítást. Egyszer addig szerelt, hogy a konyhában és a nappaliban is elment az áram. Általában úgy van vele, hogy ő majd ezt megoldja, ezt ő akarja megcsinálni. Nincs is ezzel baj, de általában nem szól előre, hogy mire készül. Van, hogy nem úgy sül el elsőre a dolog, ahogy tervezte. Olyankor azért fel tud húzni néha a szerelési dolgaival” – vallotta be Liptai Claudia.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés