ACNEWS

Ezért tartott ki Alan Rickman, Harry Potter mellett

A hat éve elhunyt színész naplóját hamarosan könyv formájában adják ki.

Hirdetés
Ad image

A hat éve elhunyt színész naplóját hamarosan könyv formájában adják ki.

Alan Rickman büszke volt arra, hogy a Harry Potter-mozikban Piton professzort játszhatta, amiről élete végéig örömmel beszélt. A színész 69 éves korában hunyt el, 2016-ban, az életéről pedig nemsokára többet is megtudhatnak a rajongói, hiszen október elején megjelenik a Madly Deeply: The Diaries of Alan Rickman címmel naplójának a könyvváltozata. Ebből kiderült, hogyan élte meg a nagysikerű filmsorozat forgatásait. Az első rész premierje után például ezt írta a filmről:

„Ezt a filmet csak nagyvásznon szabadna megnézni. Olyan méretei és mélysége van, ami passzol John Williams zenéjéhez. A buli utána a Savoy-ban sokkal jobb szórakozás volt” – olvasható majd a könyvben.

 Az ötödik résszel kapcsolatosan ezt írta, miután kiengedték a kórházból, ahol rákkal kezelték:

„Végre igent mondtam a HP 5-re. Az érzés se nem jó, se nem rossz. Az érv, ami végül győzött, így szól: 'Kísérd végig! Ez a te történeted'” – vallott őszintén arról, miért nem hagyta ott a Harry Pottert.

2007-ben a regény utolsó részét is kiolvasta, így képbe került azzal, hogyan zárul le Piton története a filmben.

„Végeztem az utolsó Harry Potter-könyv olvasásával. Piton hősies halált hal, Potter úgy mesél róla a gyerekeinek, mint az egyik legbátrabb emberről, akit valaha is ismert, és a fiát Albus Perselusnak nevezte el. Ez egy nagyon őszinte pillanat volt. Csak egy aprócska információ J.K. Rowlingtól, még hét évvel korábbról – hogy Piton szerette Lilyt – adott némi kapaszkodót” – idézte Rickmant a Guardian.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés