ACNEWS

Ezt gondolják az újabb korlátozásokról a sztárok – „Ez pokollá teszi az életünket!”

Sajnos az elmúlt hetekben újra több ezer ember fertőződik meg naponta a gyilkos vírussal, emiatt pedig újra bevezettek néhány korlátozást. Az AcNewsnak most hazai sztárok mondták el, milyen érzések vannak bennük ezzel kapcsolatban.

Hirdetés
Ad image

Sajnos az elmúlt hetekben újra több ezer ember fertőződik meg naponta a gyilkos vírussal, emiatt pedig újra bevezettek néhány korlátozást. Az AcNewsnak most hazai sztárok mondták el, milyen érzések vannak bennük ezzel kapcsolatban.

Hétfő óta újra bevezettek bizonyos intézkedéseket. Ennek értelmében a tömegközlekedésen újra maszkban kell utazni, a munkáltató most már kötelezheti az alkalmazottakat az oltás felvételére, és az egészségügyi intézményekben is korlátozták a látogatási lehetőséget. Mindezzel együtt rohamosan nő az újabb fertőzöttek száma. Mára például 6804 embert azonosítottak, akik elkapták a vírust. Jogosan vetül fel hát a kérdés; hogyan tovább? Vajon milyen intézkedések jönnek még? És meddig lehet ezt bírni? Lapunk most ismert embereket keresett fel, hogy elmondják véleményüket.

Fodor Zsóka

„Ez pokollá teszi az életünket. Izgulunk és rettegünk, főleg a művész világban. Aggódom, hogy megint bezárnak a színházak, nem tudunk majd dolgozni. Mi lesz még itt? Minden nap rohanok haza, bárhol vagyok, és hosszan mosom a kezeimet, amint beléptem az otthonomba. Nem lehet rettegve élni már sokáig! Főleg az idős emberek vannak elkeseredve. Éveket vesz el a járvány az életünkből. A fiatal úgy gondolja, ha elmúlik ez az egész, majd mindent bepótol, de nekünk már kevesebb az időnk.”

Faragó András

„Nagyon nagy gondnak érzem, hogy sokan még mindig nem oltatták be magukat. Minden probléma ebből fakad! A maszkviselés mindenkinek a saját felelőssége kéne lennie. Eldönteni, hogy védi-e a társadalmat eképpen. Az, hogy valaki nem oltatja be magát, színtiszta önzőség és felháborító felelőtlenség. Az én környezetemben is többen haltak meg koronavírusban. Én is megfertőződtem, lehetett volna nagyobb bajom a krónikus betegségem miatt. Én szerencsére megúsztam, pár nap alatt végigment rajtam ,és azóta én is be vagyok oltva. Nem olyan bonyolult dolog ez; nem szabad táptalajt biztosítani a vírusnak. Ennyi az egész.”

Baby Gabi

„Én kötelezővé tenném a maszkhasználatot mindenhol, mert már nagyon sok a fertőzött. Az ismeretségi körömben is voltak megbetegedések, és sajnálatos módon haláleset is történt. Jobban megijedtem, mint eddig bármikor, úgyhogy én hamarosan megyek és a harmadik oltást is felveszem. A szigorításokkal kapcsolatban pedig azt mondhatom, hogy még akkor is, ha magam ellen beszélek, én nem engednék nagyobb rendezvényeket, mert hiába az oltási igazolvány, ugyanúgy elkaphatod, annyi hogy nagyobb az esély arra, hogy nem kerülhetsz kórházba. Sokkal veszélyesebb dolog, ha valaki tünetmentesen átadja a fertőzést, mint ha tudjuk valakiről, hogy beteg és azzal nem találkozunk. Én komolyan veszem idén is, ugyanúgy, mint tavaly, minden olyan helyet kerülök, ahová nem feltétlenül szükséges elmenni, például játékboltba sem megyek, inkább online megrendelem, ha kell valami ilyesmi. Nekem ott van a két gyerek is, akikért felelősséggel tartozom.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés