ACNEWS

Ezt üzente De Niro az apasági tesztet követelő Al Pacinónak

Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Al Pacino a Game Awardson (Fotó: Youtube)
Miközben Al Pacino kételkedik, hogy ő lenne a születendő gyermek apja, Robert De Niro pelenkázni tanul, és üzent öreg barátjának.
Hirdetés
Ad image

Nemrégiben az AcNews is beszámolt róla, hogy a 83 éves Al pacino és 29 éves barátnője, Noor Alfallah babát várnak. Ráadásul már a nyolcadik hónapban járva.

A legújabb infók szerint, viszont az idős színész annyira megdöbbent barátnője, Noor Alfallah terhességének híre hallatán, hogy követelte, hogy csináltasson DNS-tesztet, hogy bebizonyítsa, ő a születendő gyermek apja.

A 83 éves hollywoodi ikon negyedszerre lesz apa, de ez egyértelműen olyan hír, amire nem számított, és nem is tervezte. Ráadásul, csak két hónappal ezelőtt tudta, meg. Addig sejtelme sem volt az egészről.

A hírek szerint bizonyos egészségügyi problémák miatt a sztár azt hitte, hogy barátnője, Noor nem lehet terhes.

Egy bennfentes azt állította, hogy bár voltak fenntartásai, egy DNS-teszt kimutatta, hogy valóban ő az apa – írja a Mirror.

A boldog anyuka egyébként Al Pacino előtt járt a 79 éves Mick Jaggerrel, majd a 61 éves Nicolas Berggruen nevű milliárdossal, illetve a 93 éves Clint Eastwooddal is.

Al Pacino közeli cimborája, Robert De Niro szintén nemrég lett újra apuka. A 79 éves sztár hatodik, és egyben első közös gyermekét várta élettársával, Tiffany Chennel.

A Tribeca Fesztiválon az Extrának adott interjú során pedig nemrég megkérdezték De Nirot, hogy összejönne-e barátjával és a legkisebb gyerekeikkel játszani.

„Figyelj ide, tegnap tudtam meg, hogy Al Pacinónak kisbabája lesz, és ő egy pár évvel még idősebb is nálam. Az ég áldja meg őt, nagyon örülök neki. Amikor idősebb vagy, tudatosabban állsz az élet különböző dolgaihoz, a családi dinamikához, mindenhez. Elkerülhetetlen, hogy megtanulj bizonyos dolgokat, és azt, hogy ezeket hogyan tudod kezelni” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés