ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Fáj a tévénézők szíve, Tilla és Buci búcsúzott az Ázsia Expresszből

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Sírtak a nézők, amikor az Ázsia Expressz legszerethetőbb, mindig derűs párosa, Tilla és Stohl Buci búcsúzott a játékból.
Hirdetés
Ad image

Fájt a tévénézők szíve, búcsú közben még a legszerethetőbb páros, Tilla és Buci is elsírta magát az Ázsia expresszben, amikor távoztak az őrült játékból. De Ördög Nóra és a többi játékos is megkönnyezte a bohém fiúkat, miután világossá vált, hogy a csapat nélkülük utazik tovább Tajvanra. „Nekünk is hiányozni fog ez az egész. Én mindenkinek azt mondom, hogy sok szerencse is kell ehhez. Tőlünk most elpártolt, de nem kell rá haragudni, mert holnap is szükség lesz rá. Nem lehet mit csinálni. Most átkozzam el a szerencsét?” – tette fel a kérdést Tilla.  

„Furcsa verseny ez, mert semmi sem egyértelmű. Talán éppen az fog a legjobban hiányozni, hogy itt nincsen olyan, hogy fekete vagy fehér. Én itt megtanultam elengedni… Én egy nagy versenyző vagyok. Egy ilyen nagy, Anna, Jolly, vagy Barbi-féle, aki nem akar és nem is tud veszíteni. És most 57 évesen ezt valahogy megtanultam a barátom mellett, hogy el lehet engedni” – tette hozzá Buci. „Igyunk egy kávét!” – idézte Buci sírva, nevetve Tilla szállóigévé vált mondatát, amit a műsorvezető a legváratlanabb és legfeszültebb helyzetekben is ki tudott mondani, oldva ezzel az Andrásban dúló versenyszellem szorítását.

„Tilláról nagyon nehéz véleményt mondani – idézte a Bors Bucit. – Ő egy egészen különleges ember. Olyan dolgokat és összefüggéseket tud meglátni már reggel fél hétkor, hogy azt az ember el sem tudja képzelni. Annyi mindent tanultam a négy hét alatt, annyi tudást szívtam be tőle… Közben pedig nem érti, mennyi kettő meg kettő. És folyamatosan pofázik. Nekem ő nagy lecke volt.” Végül amikor Buci és Tilla bicegve elhagyta a forgatási helyszínt, a játékosok egyemberként harsogták: „Szép volt fiúk!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés