ACNEWS

Falatozás közben érték tetten a betörőt

Egy kutyaajtón jutott be az ingatlanba a 19 éves férfi.

 

Hirdetés
Ad image

Egy kutyaajtón jutott be az ingatlanba a 19 éves férfi.

 

Bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint 2021. október 16-án 5 óra 40 perc körül betörés történt Győrben, egy Korányi Frigyes téri házba, amelynek elkövetőjét tetten érték.

A helyszínre érkező járőröknek a bejelentő biztonsági szolgálat elfogói elmondták, hogy az ingatlan riasztójának jelzése alapján érkeztek a házhoz, ahol azt tapasztalták, hogy a bejárati ajtón kialakított kutyaajtó kerete le van törve. Az ablakokon benézve látták, hogy valaki a konyhában tevékenykedik. Felszólításukra – az éppen a hűtőben kutató – fiatalember végül kinyitotta az ablakot és elismerte, hogy ő nem az ingatlan lakója. Az ittas férfi arra hivatkozott, hogy egy alkalmi ismerősével együtt mászott be a kutyaajtón a házba, aki azt mondta neki, hogy a szülei házába mennek be éjszakára. Miután bejutott, egyből a konyhába ment, ahol éppen a hűtőben talált kolbászt és üdítőt fogyasztotta, amikor tetten érték. Rajta kívül azonban mást sem a biztonsági szolgálat munkatársai, sem a rendőrök nem találtak a lakásban.

A 19 éves hajdúnánási lakost a rendőrök elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki – számolt be a police.hu. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés