ACNEWS

Anyákat zaklató WC-fantomot kapott el a rendőrség

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Először csak obszcén feliratokat pingált a fantom a falra, ami odáig fajult, hogy a környékbeliek nem mertek a mosdók közelébe menni. Most elkapták a rémet.
Hirdetés
Ad image

Hónapokon keresztül zaklatta a vécéfantom a helybéli anyukákat és gyerekeket, akik nem mertek elmenni már a közeli nyilvános WC-be. A történet kezdetén először csak obszcén feliratok jelentek meg az illemhelyiség falain, majd kénytelenek lettek lezárni a mosdókat, miután a férfi elkezdte eltömíteni a mosdókat. Eleinte törülközőkkel tömte meg a lefolyót, majd egy lisztből készült keveréket öntött a lefolyókba, a legvégén egy gumiszőnyeget is beletömött biztos, ami biztos.

A viccből pedig végül elege lett az Alsó-Ausztriában található pressbaumi önkormányzatnak. A rossz vicc ugyanis komoly károkat okozott. Először csak lezárták a mosdókat, és csak nyitvatartási időben voltak látogathatók. Azonban az önkormányzat mellett található egy park és óvoda, így a nyilvános vécét naponta körülbelül 70 gyerek használja. A szülőket pedig egyre jobban zavarta az eltömített mosdó, hiszen az ott talált feliratok és a csatornába tömött tárgyak egyre inkább nyugtalanítóak lettek.

Végül a rendőrség elfogta a WC-fantomot a Krone információi szerint. Ennek ellenére a nyomozást még nem zárták le, miután az esetek egészen tavaly őszre nyúlnak vissza.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés