ACNEWS

Fegyház vár a 17 éves magyar lány erőszaktevőjére

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Ítélet még mindig nem született. Pedig 10 éve már, hogy megtörtént a szörnyű eset.
Hirdetés
Ad image

A férfi 2013. július 29-én éjjel a II. kerületben figyelt fel a buszról leszálló, hazafelé tartó 17 éves lányra, akit követni kezdett.

Amikor utolérte a fiatal lányt, mellé lépett, egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezéből a telefonját, majd rátámadt. Lefogta a lány karjait és befogta a száját, majd a vállára emelte és egy közeli bokros területre vitte. A fiatal próbált védekezni, ütötte a bántója hátát és segítségért kiabált.

A bokros területen a vádlott a lányt a földre kényszerítette, az orrát és száját is befogta. A megfélemlített, levegő után kapkodó lány egy kis idő múlva felhagyott az ellenállással. A férfi a kiskorú sértettet ezután megerőszakolta. Majd kivette a táskájából a lakcímkártyáját. Megnézte, hogy hol lakik, s annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel. A sértett ezt követően, egy alkalmas helyen ott hagyta az erőszakolót és haza sietett, ahol az édesanyja értesítette a rendőrséget.

A Budapesti II. és III. Kerületi Ügyészség a 40 éves férfit tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettével vádolja, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés