ACNEWS

Fejen lövik a csecsenek a zsidóellenes tüntetőket

Ramzan Kadirov - Fotó: wikimedia-kremlin.ru
Ramzan Kadirov - Fotó: wikimedia-kremlin.ru
Miután az oroszországi Dagesztán köztársaságban antiszemita csőcselék izraeliekre vadászott, Ramzan Kadirov csecsen uralkodó utasította a köztársaságában a rendőrséget, hogy lőjenek a "dacos" tüntetőkre.
Hirdetés
Ad image

A parancs szerint a negyedik lövést fejre adják le.

A Ria Novosztyi állami hírügynökség szerint Kadirov a regionális kormány Groznijban tartott ülésén kijelentette, hogy mindenkit, aki részt vesz a zavargásokban, letartóztatnak és bebörtönöznek.

Ha valaki ellenáll, a rendőröknek három figyelmeztető lövést kell leadniuk. „Ezután, ha az illető még mindig megszegi a törvényt, a negyedik lövést a fejre adják le! Többé nem fogja megtenni. Ez a parancsom” – mondta Kadirov Groznijban.

Csecsenföld szomszédos köztársaságában, Dagesztánban vasárnap tömeg rohamozta meg a mahacskalai repülőteret, egy Tel-Avivból érkező járat zsidó utasaira vadászva. Több mint 20 ember megsérült, és 83 embert letartóztattak.

Csecsenföldön az ilyen zavargásoknak már véget vetettek – mondta Kadirov. Más orosz politikusokhoz hasonlóan ő is a Nyugatot vádolta az antiszemita támadások szításával. „Nem szabad segíteni Oroszország ellenségeit és megingatni a helyzetet itthon” – mondta Kadirov.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés