ACNEWS

Fél órán át kétségbeesetten dörömböltek a folyosóra bezárt utasok – a repülő felszállt nélkülük

Bezártak a londoni Stansted reptéren 23 utast a folyosóra, a Ryanair gépe simán felszállt nélkülük, senki sem kereste őket.

Hirdetés
Ad image

Bezártak a londoni Stansted reptéren 23 utast a folyosóra, a Ryanair gépe simán felszállt nélkülük, senki sem kereste őket.

 

Január 2-án a zágrábi járat utasai közül 23-at a beszállás után a szokott módon betereltek a betonhoz vezető folyosóra, de sokáig nem történt semmi.

Amikor már 20 perce ott álltak úgy, hogy nem jöttek újabb utasok, próbáltak kimenni előre a beton felé, de zárva volt az ajtó. Visszafelé ugyanez. Az ablak nélküli, mindkét irányból kulcsra zárt helyen kisebb pánikba esve közel fél óráig dörömböltek, üvöltöztek, sehol senki és semmi. Csak akkor találtak rájuk, amikor kínjukban a tűzjelzőt nyomták meg

Az igazi hidegzuhany még ezután jött: a gépük már felszállt nélkülük. A Ryanair a földi kiszolgálót hibáztatja, ami jogos, de azért az nyilvánvalóan a légitársaság felelőssége is, hogy nem indul el, ha 23 fővel nem stimmel az utaslista. Nem nézték, nem vették észre, vagy meghamisították, nem tudhatjuk, de azért ez elég durva hiba. Eleve tilos feladott csomaggal a gazdája nélkül felszállni, itt ez is megtörtént – írta meg a hátborzongató sztorit az Okosutas.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés