ACNEWS

Fel se fogja Erdélyi Mónika, miért bántották a műsora miatt

Erdélyi Mónika újra tévézne/fotó: TV2
Erdélyi Mónika újra tévézne/fotó: TV2
Mónika örömmel visszatérne a tévés világba, a stúdióba, és azt üzente, hogy szerinte hiba őt parlagon hagyni.
Hirdetés
Ad image

A kereskedelmi tévézés nagyasszonya állítja: máig rosszul esik neki, ha néha kommenteket olvas, és egyikben, másikban bántják őt. Mindezt a Bikk Mizu? című műsorának vendégeként árulta el.

„Azt gondolom, amíg az embernek lelke van, ez fájni fog. De nem egyforma lelkünk van. Engem annyit bántottak már, meg tapostak, amit egyébként sosem értettem. Hogy miért? Az én életemben, bátran kijelenthetem, hogy semmi nincs, ami támadható lenne. Bárki bármit kutakodjon, nézzen szét. Semmit nem fog találni. Engem bántani? Miért? Én tényleg nem szolgáltam rá” – magyarázkodott a volt műsorvezető.

Örömmel emlékszik a Mónika show-ra

Szóba került a Mónika Show is, amit Erdélyi kilenc éven át vezetett. Mint mondta, örömmel emlékszik vissza erre az időszakra. De nem bánja, hogy sokkal tovább nem húzták a talkshow-t, szerinte ugyanis egy idő után elfáradt volna a formátum.

Szerintünk nincs olyan 40 év feletti felnőtt Magyarországon, aki nem emlékezne az RTL Klub botrányos, kilenc évig tartó, shownak beállított trash bulvárműsorára. Amiben fogatlan, primitív szereplők trágár módon beszéltek és verekedtek egymással. Mónika közben jajgatott, vagy megszeppent arccal, csendben figyelte, amint a biztonsági őrök megfékezik  a káromkodva dulakodó szereplőket.

Nem tudott segíteni saját magán

Mónika ezekben a műsorokban önjelölt párkapcsolati tanácsadó szerepében tetszelgett. Azonban saját magán nem tudott segíteni. A férje elvált, a házát elárverezték, a párkapcsolata csődöt mondott. Az egykori műsorvezető egyedül neveli a lányát.

Továbbra is azt mondom, hogy nagyon szeretek tévézni, és azt gondolom, engem parlagon hagyni komoly hiba, de megváltozhat ez még a jövőben” – vélte Mónika. Hozzátette, szerinte őt beszéltetni kell, mert igen jó dumája van, amit kár kiaknázatlanul hagyni. Bár a tévék stúdióját érzi a második otthonának, saját bevallása szerint az sem gond, ha a jövőben nem találják meg ilyen típusú megkeresések, ugyanis a YouTube-on is jól érzi magát, és vállalkozásai is vannak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés