ACNEWS

Felállt Borkai Zsolt csapata, a legsikeresebb korszakot hozza vissza

Fotó: ATV
Fotó: ATV
Mernek nagyot álmodni: minden győri választókörzetben nyerni akar az olimpiai bajnok vezette Közösen a Jövőnkért Egyesület.
Hirdetés
Ad image

Mint hal a szatyorban, úgy pislogtak tegnap a volt győri polgármester politikai ellenfelei. Kiderült, hogy Borkai Zsolt teljes csapata összeállt az önkormányzati választásokra. Pedig a vetélytársak között olyan is akadt, aki tavaly még abban sem hitt, hogy a megmérettetésre sikerül majd néhány embert maga mögé felsorakoztatnia. Ehhez képest az olimpiai bajnokból lett politikus tegnap bemutatta a Közösen a Jövőnkért Egyesület képviselőjelöltjeit. És bejelentették, hogy a város mind a 15 választókerületében indítanak embert.

“Nem valaki vagy valami ellen indulok, hanem Győrért, a győriekért” – hangsúlyozta korábban Borkai Zsolt. Aki csapata tagjait is ennek szellemében válogatta össze. Így folytatta: A város letért a siker útjáról. 130 milliárd forintnyi fejlesztésről írt alá megállapodást a kormánnyal, amelynek alig egyharmadát sikerült csak megvalósítani Győrben. Nyíregyházán sikerült a teljes Modern Városok Program 100%-át megvalósítani. De még az ellenzéki vezetésű Szeged is jobban teljesített, mint Győr városa. Összesen 85 milliárdnyi fejlesztési pénzt dobott a kukába Győr jelenlegi vezetése. A Közösen a Jövőnkért Egyedület új csapata arra a nem kis feladatra vállalkozik, hogy a 2019 előtti sikeres időszakot hozza vissza.”

Borkai Zsolt kiemelte: június 9-én a legfőbb céljuk, hogy a polgármesteri szék megszerzése mellett minden körzetben a Közösen a Jövőnkért Egyesület képviselőjelöltje nyerjen. Mert csak így lehet garantálni, hogy a jelenlegi sikertelenségből a város újra elinduljon a fejlődés felé.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés