ACNEWS

Felbőgnek a gépek minden idők legnagyobb motoros túráján

Fotó: Open Road
Fotó: Open Road
Május 23-án Győrből indul Budapesten át Békéscsabáig Közép-Európa legnagyobb motoros túrája, az Open Road Tour.
Hirdetés
Ad image

Az idén harmadik alkalommal megszervezett Open Road Tour, amely a június 27-29. között megrendezett, Budapest legnagyobb belvárosi fesztiváljának felvezető eseménye is egyben. A nagyszabású túra évről-évre Magyarország legszebb tájait járja be. A fókuszban idén Békés megye gasztronómiai, kulturális és turisztikai értékeinek felfedezése áll, koncertekkel és izgalmas programokkal. A motoros túra résztvevői Békéscsabára, Jászberénybe, Orosháza-Gyopárosfürdőre, Gyulára és Szabadkígyósra is ellátogatnak. Az Open Road Tour fellépője május 25-én, szombaton Békéscsabán Ganxsta Zolee és a Kartel lesz. 

A szervező Harley-Davidson Budapest, a motorozás rajongói tömörítő Open Road Riders Community, valamint a Körös-Motoros Karitatív Karitatív Egyesület ismertette Közép-Európa legnagyobb motoros túrájának idei állomásait és részletes programját. Az Open Road Tour május 23-26. között Győr-Budapest-Békéscsaba útvonalon halad végig Jászberény, Gyomaendrőd, Orosháza-Gyopárosfürdő, Gyula érintésével. A résztvevő több száz motoros összesen 831 km tesz meg idén, hogy ezúttal Békés megye kulturális és turisztikai értékeit felfedezze. A motorosok a túra négy napja alatt 8 várost érintenek.

Hankó Ákos, az Open Road Tour főszervezője elmondta: az idei túra különlegesen kedves számára. Hiszen ezúttal a több száz motoros azt a megyét járhatja be, ahonnan ő is származik. Kiemelte: „az Open Road Tour nem csupán egy motorosoknak szervezett turisztikai program, de kulturális eseménysorozat is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés