ACNEWS

„Félek, nem tudom abbahagyni a szexet a mostohaöcsémmel”

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A 30-as éveikben járó mostohatestvérek hónapok óta titkos viszonyt tartanak fenn. És nem tudnak parancsolni a vérüknek...
Hirdetés
Ad image

Nagy port kavart a 34 éves Jennifer és története, aki a 35 éves Bill-be lett szerelmes, a mostohatestvérébe. A pár akkor talált egymásra, amikor Jennifer nem tudott szabadulni az aktuális és abúzív kapcsolatából. „Papíron a párom volt a tökéletes férfi. Tehetős, jó családból származott, megbecsült állással.” – kezdett bele a történetébe a lány a The Sun-nak.

De Jennifer barátja szép lassan elkezdte elzárni a nőt a családjától, barátaitól. Beleszólt az élete minden részébe, még a pénzét is ő kezdte el kezelni. Végül mostohatestvére, Bill segítségével sikerült kilépnie ebből a bántalmazó kapcsolatból. Nemsokkal később pedig le is feküdtek egymással egy alkoholgőzös éjszakán. „Elképesztően szenvedélyes volt. A legjobb szex életemben. Együtt maradtunk az albérletemben, napokon keresztül csak ételért másztunk ki az ágyból” – mesélte Jennifer.

Azonban a mostohatestvérek szerelmére sötét árnyék vetült. Méghozzá szüleik képében. „Néhány hónappal később vonakodva, de végül megegyeztünk abban, hogy befejezzük a kapcsolatunkat. Tudva, hogy ez tönkretenné a családunkat. Éreztük azt is, hogy a szexen és a szoros barátságon kívül semmi több nem történhetne köztünk” – folytatta Jennifer. Végül mindketten tovább léptek és megtalálták mások mellett a boldogságot.

Ideig, óráig. Mert bár mindketten mással járnak immáron három hónapja, mégse tudnak ellenálni a fizikai vonzalmuknak. Háromszor is megcsalták párjukat a másikkal. „Félek, nem tudom abbahagyni a szexet a mostohaöcsémmel” – fogalmazott a nő.

A Sun szerelmi tanácsadója reagált végül a történetre. Elmondta, hogy Jennifernek választania kell a két férfi között. Leszögezte, hogy miután nincs köztük vérrokonság, így nem illegális a kapcsolatuk. Azonban megcsalni valakit, akivel lenne közös jövője, nem kifizetődő. Előbb vagy utóbb úgyis kiderül az igazság. Ráadásul Jennifer elismerte, hogy nincsen közös jövője testvérével, így nem okos döntést folytatni ezt a viszonyt. „Kérj tőle teret, mondd el, hogy a régi kapcsolatodra kell koncentrálnod” – tanácsolta a szakértő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés