ACNEWS

Felesége fizette a gyerektartást Molnár Guszti helyett

A színész továbbra is bízik a gyógyulásában és abban, hogy élete visszaterelődik régi medrébe. Felesége azt mondja, az újrakezdés feltétele, hogy a színész felszámoljon alkoholfüggőségével.

Hirdetés
Ad image

A színész továbbra is bízik a gyógyulásában és abban, hogy élete visszaterelődik régi medrébe. Felesége azt mondja, az újrakezdés feltétele, hogy a színész felszámoljon alkoholfüggőségével.

Gusztáv sosem rejtette véka alá alkoholizmusát, de ez májusban annyira eldurvult, hogy alkoholmámoros állapotban öngyilkossággal fenyegetőzött, Vivien, a felesége ekkor rendőrt hívott rá. A nő elmondása szerint Guszti egyre sűrűbben menekült az alkoholba, mikor problémákba botlott.

„Most azon vagyunk, hogy találjunk egy helyet, ahová be tud menni, orvosi vizsgálatokra van szükség, ezt intézzük, utána pedig meglátjuk, melyik intézmény fogadja. Guszti is tudja, hogy így nem megy tovább. Elköltözött, átmenetileg az édesanyjánál van Szlovákiában. Mindennap beszélünk, nem szakítottuk meg a kapcsolatot. Jól van, szeretne meggyógyulni. Tudja, hogy nem fogyaszthat egy korty alkoholt sem, úgy látom rajta, hogy most nagyon eltökélt, le akarja küzdeni az addikcióját. Nem tudom, Ildikóval valaha jó lesz-e a kapcsolatuk, de egy dologban biztos vagyok, hogy Gusztávnak rendeznie kell majd a viszonyát a volt párjával közös gyerekük érdekében. Guszti is megértette, hogy a helyzet akkor tud nyugvópontra kerülni, ha ő meggyógyul, rehabilitációra megy, a lelkét és a függőségét is kezelik. Először magát kell rendbe tennie, utána a házasságunkat, majd a gyermekével való kapcsolatát. A gyámhatóságon közös megegyezéssel úgy döntöttek, december 17-ig nem találkozik a fiával a rehabilitáció miatt” – magyarázta a Blikknek Vivien, aki arra a vádra is reagált, miszerint gyerektartás sem fizette rendesen a színész.

„Guszti valóban nem tudott fizetni. 2020-ban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal inkasszózta a számláját, mert a könyvelője elrontott valamit, ezért áfa tartozása volt. Ezután jött a pandémia, majd elveszítette a munkáit, így nem volt bevétele. Egy ideig én utaltam a gyerektartást, de azzal is problémák voltak. Nem szeretnék ebbe jobban belemenni, mert mindez nem szolgálja a férjem gyógyulását. Bízom abban, hogy a rehabilitáció hatásos lesz, tartson bármeddig, két hónapig, fél- vagy másfél évig. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, azt sem, hogy mikor lesz Gusztinak munkája. Vannak lehetőségek a jövőre nézve, de szerintem mindegyiknek feltétele a teljes gyógyulás” – mondta Molnár Guszti felesége.

A Blikk megkereste a színészt is, állapotáról érdeklődtek:

„Azon vagyok, hogy minden rendben legyen, és hogy a jövőben csak pozitív dolgok jelenjenek meg rólam” – mondta a napilapnak a színész szűkszavúan.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés