ACNEWS

Felgyújtották a német kannibál házát, aki megette áldozata péniszét

Leégett a kannibál elhagyott háza / Fotó: Pixabay
Leégett a kannibál elhagyott háza / Fotó: Pixabay
Hirdetés
Ad image

A ház a környékbeliek örömére teljesen leégett, a tűzoltók lerombolták miután eloltották.

A világ egyik leghíresebb bűnöző háza a rotenburgi kannibál, vagyis Armin Meiwes egykori otthona volt. A kannibál még 2001. március 10-én ölte meg áldozatát, Bernd Jürgen Brandest, akinek levágta a péniszét, majd megette.

Az épület, ahol a borzalmas bűncselekményt elkövette, most már csak történelem: a kannibálház hétfő hajnalban leégett, a tűzoltási munkálatok során a ház egyik oldala leomlott. Biztonsági okokból pedig teljesen lebontották – írja a bild.de.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint az első bejelentés hajnali fél négy körül érkezett. Nem sokkal később közel 80 tűzoltó érkezett meg a helyszínre, majd dolgozott a tűz oltásán.

A rendőrség tájékoztatása szerint a tüzet hétfő reggel még mindig oltották, de szerencsére senki sem sérült meg a pusztító lángoktól. A tűz oka viszont egyelőre tisztázatlan. A rendőrség szóvivője szerint feltehetően gyújtogatás történt,  és nem is az első. Most szemtanúkat keresnek.

A lakosok azonban megnyugodhatnak, ugyanis az évek során ez a hátborzongató ház a bűnügyi rajongók zarándokhelyévé vált, ezért folyamatosan érkeztek furcsa látogatók azért, hogy lefotózzák a házat.

A kannibál áldozata egy diplomás mérnök volt, Bernd Jürgen Brandes. Egy kannibalizmussal foglalkozó internetes oldalon álnéven ajánlotta fel, hogy falják fel élve. Így találkozott Armin Meiwes-szel, aki viszont egy olyan embert keresett, akiből kedvére lakmározhat.

A két férfi egy vasútállomáson találkozott, majd együtt mentek el Meiwes házához. Az áldozat azt akarta, hogy Meiwes vágja le a péniszét, majd egye meg. Állítólag több altatót vett be, hogy elviselje az ezzel járó fájdalmat. Meiwes azonban becsapta áldozatát: másnap reggel egy szívszúrással végzett vele, a holttestét pedig feldarabolta, majd ezeket lefagyasztotta későbbre. Később Meiwes beismerte, hogy fokozatosan további testrészeket is megevett az áldozatából.

A kannibált 2004-ben a bíróság emberölésért nyolc és fél évre ítélte börtönre. A frankfurti esküdtszék azonban 2006-ban életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte Meiwes-t.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés