ACNEWS

Félholtra verte a soproni kocsmárost egy ámokfutó vendég

fotó: MTI
fotó: MTI
A részeg verőlegény egy férfit lefejelt, két másikat megpofozott, a tulajdonost pedig egy ökölcsapással kórházba küldte.
Hirdetés
Ad image

Három év börtönre és három év közügyektől eltiltásra ítélte a Győri Törvényszék azt a férfit, aki életveszélyesen megsebesítette az egyik soproni szórakozóhely tulajdonosát. A botrány akkor robbant ki, amikor az ittas vendég minden előzmény nélkül egy üvegpoharat vágott a pultba. Épp az ott dolgozó lány feje mellett tört darabokra.

A rémült lány kollégája próbálta őt megnyugtatni, erre a vendég fellökte. Utána elszabadult a pokol.  Az ámokfutó a lányok segítségére siető férfiakra támadt. Egyiküket lefejelte, két másikat megpofozott, majd a szórakozóhely tulajdonosát ököllel leütötte.

A tulajdonos olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy azonnal elveszítette az eszméletét, életveszélyes állapotban szállították kórházba. A támadó még az őt csitítani próbáló barátjának is lekevert két hatalmas pofont. Minderről a Győri Fellebbviteli Főügyészség  közleményben számolt be.

Mint az kiderült, a férfi már többször volt büntetve erőszakos bűncselekmények miatt, az áldozata pedig maradandó fogyatékosságot szenvedett. Bár a támadót a Győri Törvényszék 3 év börtönbüntetésre ítélte, a Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint jóval súlyosabb büntetés kiszabása szükséges.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés