ACNEWS

2024. September 30.   |   Jeromos napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Félholtra verte feleségét a nyírteleki apa, aztán felsírt a kisfiuk

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Megkéselte, húsklopfoló kalapáccsal félholtra verte feleségét a nyírteleki apa, amikor a szomszéd szobában felsírt a gyerek.
Hirdetés
Ad image

Síró gyermeke mentette  meg a nyírteleki édesanya életét, akit a féltékeny férje kalapáccsal, késsel akart megölni. Csak akkor hagyta abba az apa a bántalmazást, amikor a fitneszmodell anya halottnak tetette magát. Szerencsére éppen akkor felsírt a közös gyermekük, az apa átment hozzá a szomszéd szobába. Így az összeszurkált, vérző nő kiszaladt a  házból és segítséget kért a szomszédtól.

A bíróságon a férfi az utolsó szó jogán elmondta, hogy nagyon bánja, amit tett, és szeretné látni, ahogy a gyereke felnő. Azonban erre semmi esélye, ugyanis a bíróság elsőfokon súlyos ítéletet hozott: 17 év fegyházra ítélték, feltételes szabadságra bocsátás nélkül. Az agresszív férfi sokkalta a büntetését, ezért enyhítésért fellebbezett. A Fellebbviteli Főügyészség szerint azonban a törvényszék megfelelő ítéletet hozott.

„Nincs az a féltékeny indulat, amely bárkit feljogosítana a másik ember bántalmazására, életének kioltására – közölte a Tényekben Csongár Anita, a Fellebbviteli Főügyészség helyettes szóvivője. Másodfokon az ügyben a Debreceni Ítélőtábla dönt majd.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés