ACNEWS

Félholtra verték a vendéget a Gozsdu udvar biztonsági őrei

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
„Körbeálltak, ütötték a fejem, és addig vertek, amíg vérben nem feküdtem” -állította a bántalmazott vendég.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő túlkapás történt a budapesti bulinegyedben, a Gozsdu Udvarban. A biztonsági őrök a játékterem előtt állítólag véresre verték az egyik, Németországból érkezett vendéget, aki orr,-és arccsonttörést szenvedett. Bár van ott ugyan kamera, de meglepő módon csak élőképet mutat, nem rögzít semmit. A 30 éves áldozat, Dániel a 24.hu-nak idézte fel a történteket. Elmondása szerint kiment a Gozsdu Udvarból, megevett a Király utcában egy hamburgert. Amikor vissza akart akart menni az egyik bárba, ahol a nigériai barátja várt rá, körbeállták a biztonságiak.

Elmenekültek a biztonsági őrök

„Miután ettem, vissza akartam menni a bárba, de a biztonsági őrök nem engedtek be. Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy odabent van a külföldi barátom, és mindenképp haza szeretném vinni, mert nem ismeri Budapestet, és a Google Mapsen nehezen tájékozódik, de ennek ellenére sem engedtek be” – mesélte a férfi. Dániel kitartóan kérlelte a biztonsági őröket, majd egy idő után ingerült lett, hogy a könyörgése ellenére sem engedik be, és beszólt nekik. Állítása szerint ekkor ők odébb húzták, majd ketten-hárman elkezdték verni a játékterem előtt.

„Körbeálltak, ütötték a fejem, és addig vertek, amíg vérben nem feküdtem. Eszméletemnél voltam, és a földön fekve felhívtam a rendőröket és a mentőket is. Mire kiértek, addigra az őrök eltűntek a helyszínről. A takarító személyzet próbálta felmosni a véremet a rendőrség kiérkezése előtt annak ellenére, hogy direkt kértem, ne tegyék. A mentők kórházba vittek, ahol megállapították, hogy eltört az orrom, és megrepedt az arccsontom is” – idézte fel a történteket.

Hallgat a botrányról a Gozsdu Udvar

Dániel elismerte, hogy ittas volt ugyan, de nem részeg, és emlékszik a történtekre. Megjegyezte, hogy nem inzultált senkit, és alapjában is egy erőszakkerülő, vékony testalkatú férfi, aki nem keresi magának a bajt. A lap megkereste a Gozsdu Udvar marketingosztályát, a válaszában azt írta, hogy sajnálattal értesültek az esetről, de a rendőrségi eljárás lezárultáig nem tudnak nyilatkozni.

„A Belvárosban szolgálatot teljesítő rendőrök december 15-én 2 óra 20 perckor a VII. kerület, Dob utcában egy vérző orral ülő férfire figyeltek fel egy bár előtt. A rendőrök a helyszínen meghallgatták a sérültet és a jelenlévőket, majd a mentők kórházba vitték a vérző embert. A VII. Kerületi Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen” – közölte a lappal a BRFK kommunikációs osztálya.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés