ACNEWS

Félholtra vertek Érden egy embert egy kiskutya miatt

a kopasz támadó már az első ütéssel földre küldte a gyanútlan férfit fotó: házi kamera
a kopasz támadó már az első ütéssel földre küldte a gyanútlan férfit fotó: házi kamera
A támadó így állt bosszút azért, mert az áldozat három nappal korábban állítólag elsodorta a párja kiskutyáját.
Hirdetés
Ad image

Egy  kutyasétáltató nő a mobilját nyomkodva át akart kelni az úton, mikor egy autós elsodorta a kisállatot. Három nap telt el. A Selmeczi utcában folyó építkezésen a munkások döbbenten nézték, amint egy kigyúrt férfi átugrik a társasház kerítésén és agyba-főbe ver egy férfit. Az áldozat már az első ütéstől ájultan zuhant a betonra, de támadója a földön is ütötte. Állítólag azért, mert az elsodort kiskutya a barátnőjéé volt.

Több munkás próbálta felállítani az áldozatot, hiába. Végül rohammentő száguldott vele kórházba.

„Ügyfelem elájult az ütéstől, és már ájulva terült el a betonon és verte be a fejét. Kész csoda, hogy ilyen állapotban nem érte súlyosabb koponyasérülés. Az ismeretlen férfi ezt követően magából kikelve ordibált, majd fölé hajolt, és még meg is pofozta a földön fekvő, magatehetetlen áldozatát”- nyilatkozta a 24.hu-nak dr. Varga Tamás, az áldozat ügyvédje.

A lap megkeresésére Nisóczi József Levente, az ügyészség szóvivője azt mondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben, de gyanúsítotti kihallgatásra még nem került sor.

A hírt megerősítette Szabóné Berki Bianka a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. Mivel folyamatban van a nyomozás, bővebb tájékoztatás nem adhatott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés