ACNEWS

Felhördültek Pálffy István 3 milliós csúcsgázsijától a Hír TV-sek

Pálffy Istvánt a kereskedelmi tévézés korában sokan szerették Fotó: Hír TV
Pálffy Istvánt a kereskedelmi tévézés korában sokan szerették Fotó: Hír TV
Augusztus 21-től tér vissza a képernyőre az egykori sztárműsorvezető, aminek a kollégái nagyon nem örülnek.
Hirdetés
Ad image

Két ember munkáját veszi el a kereskedelmi tévézésből kiöregedett Pálffy István. Hogy a TV2 egykori hírműsorvezetője fel tudja-e venni a ritmust, az kétséges. Azt el kell ismerni, hogy Pálffy valaha jól csengő név volt a szakmában. De a végén már csak árnyéka volt önmagának, lassú, akadozó beszéde, annak oka sokszor volt téma a szakmában. És a képernyők előtt.

Aztán 2010 és 2014 között parlamenti képviselő volt, majd nagykövet lett Dublinban. Végül hazajött, és úgy tűnik, 64 évesen maradt benne annyi becsvágy, hogy újra felépítse magát a romjaiból. Állítólag nem Pálffy rúgta be az ajtót, hogy műsort akarok vezetni, a Hír TV kereste meg őt. Fél évig tartó tárgyalások után csaptak egymás kezébe.

Az anyagi gondokkal és a nézettséggel küszködő Hír TV-be érkező Pálffy a fiatal, gyors észjárású és mindig felkészült Gerhárdt Máté székébe ülhet. Az egykori sztárműsorvezető hétfőtől péntekig a Balatonról ingázik majd, csakhogy vezesse a Napi Aktuális című politikai-közéleti hírháttér műsort.

A pletykák szerint ezért 3 millió forintot kap majd, ami kiverte a kollégáinál a biztosítékot. Hiszen a Hír TV egyre kisebb költségvetésből állítja elő a műsorait, a nézettség pedig a béka feneke alatt van. Konkrétan: a Hír TV legnézettebb műsorát 130 ezer körül néző követi, míg a Tv2 hírműsorát 800 ezren – írta a Blikk.

Hogy lesz – e elég néző, aki kimondottan Pálffy miatt átkapcsol majd a Hír TV-re? Hogy valóban vetélytársa lehet-e az Erős Antónia-Szellő István, vagy a Marsi Anikó-Gönczi Gábor párosnak? Meglátjuk.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés