ACNEWS

Feljelentette a zsaroló prostit a kuncsaft felesége

A tolvaj prosti végül rács mögé került/Fotó: Pixabay
A tolvaj prosti végül rács mögé került/Fotó: Pixabay
Folyamatosan zsarolta a 17 éves lány a férfit, hogy elmondja titkukat a feleségének. Ezért bevallotta neki, hogy megcsalta.
Hirdetés
Ad image

Egy fiatal lány mellett kereste a boldogságot a mezőkövesdi férfi. Három alkalommal lépett félre vele. A tini két hónap múlva megzsarolta őt, hogy fizessen, különben mindent elmond a feleségének. Előbb 2 ezer, aztán 10, majd 15 ezer forintot kért és kapott a hallgatásért. Amikor a prosti már este 10-kor is megjelent a lakásán, és ismét pénzt követelt, a férj mindent elmondott a feleségének. Az asszony később 10 ezer forintot adott a lánynak, csak hagyja őket békén. Hiába. A lány ismét megjelent náluk, és pénzt követelt, ezért a nő feljelentette őt a rendőrségen. A nyomozók a személyleírásból tudták, ki az elkövető – írta a police.hu.

Kiderült, a prosti a zsarolás mellett lopásból is élt. Előfordult, hogy 15 tábla csokival, máskor 4 doboz bonbonnal rohant ki az üzletből. Több alkalommal babaruhát nyúlt le a boltból, míg a figyelmetlen vevőktől pénzt mobiltelefont lopott. A bíróság végül a bűnismétlés veszélye miatt elrendelte a lány letartóztatását.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés