ACNEWS

Feljelentették a magyar sztárpárt, kivonult a hatóság

Fotó: YouTube/IstenesBence
Fotó: YouTube/IstenesBence
Istenes Bence és Csobot Adél építkeznek a Balaton-felvidéken és a természetvédelmi hatóság is „meglátogatta” őket.
Hirdetés
Ad image

A műsorvezető tegnap töltötte fel legújabb vlogját, amiben az elmúlt egy-másfél hónap felvételeit mutatta meg családi házuk építéséről. A videóból egyebek mellett kiderül, hogy valaki feljelentette Istenest és párját, Csobot Adélt.

„Történnek azért itt dolgok az építkezésen. Valaki feljelentett minket, hogy állítólag kivágtunk egy fát. Úgyhogy kijött a természetvédelmi hatóság, vagyis először kaptunk egy levelet, hogy nyilatkozzunk arról, hogy miért vágtunk ki egy fát meg ki adott erre engedélyt, és akkor mi mondtuk, hogy nem vágtunk ki fát”– taglalta a részleteket Istenes Bence és meg is mutatta a kertjükben lévő fákat.

Úgy folytatta: a hatóság bejelentette, hogy helyszíni szemlére jönnek – írja a 24.hu.

„Szóval kivonultak szépen, vagy öten-nyolcan itt voltak. Megnéztek, megvizsgáltak mindent, és pont most kaptuk meg a jegyzőkönyvet, hogy mindent rendben találtak, és tényleg nem vágtunk ki semmi fát. Szóval történnek ilyen incidensek azért építkezés közben, és ha tényleg valaki feljelentett minket, akkor nagyon-nagyon köszönjük!”

A műsorvezető a videóban azt is megjegyezte, nem érti azokat az embereket, akik azt figyelik, hogy a szomszédjuk mit csinál.

„… észreveszi, hogy kivágnak egy fát, és akkor azt mondja, hogy neki ezt rögtön jelenteni kell. Egyszerűen ez nekem nem fér bele a fejembe, hogy ez hogyan történhet meg. És akkor észreveszi, veszi a fáradtságot, hogy megírja a levelet, megkeresse, hogy kinek kell írni, elküldi a levelet, állítólag fotókat is készített… Szóval elképesztő!”

A vlogból az is kiderült, hogy a sztárpár hamarosan beköltözik épülő otthonába.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés