ACNEWS

Felmosta a padlót Szoboszlaival a brit sajtó

Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
Szoboszlai Dominik Fotó: M4sport
Újra kikapott a Liverpool, őrjöngenek a szurkolók, az angol sajtó pedig a játékosokat szidja, köztük Szoboszlait is.
Hirdetés
Ad image

Válságba került a Liverpool, sorra veszti a meccseket, emiatt a közönség és a sajtó pedig páros lábbal szállt bele játékosokba. Ugyanazok az újságírók, akik a Premier League 2023-24-es szezonjának kezdetén ódákat zengtek Szoboszlai Dominikról, most a földbe döngölik őt is, meg csapattársait is. Jürgen Klopp edző szerint nem most kezdődtek a bajok, hanem a Manchester United ellen elvesztett FA-kupa-meccsen. 

Valami eltört a Liverpoolban

„Nem vagyok benne száz százalékig biztos, de azt hiszem, az a probléma, ahogy a Manchester United elleni mérkőzéseket kezeltük. Katasztrófával ért fel, ahogy a kupameccset elvesztettük, hiszen nagyon jól játszottunk, mégis kikaptunk. Majd a bajnokságban döntetlent játszottunk ellenük úgy, hogy a meccs java részében megint csak kiválóan futballoztunk – idézte a naphire.hu Jürgen Klopp szavait. Így folytatta: „A mai meccsről ugyanezt nem mondhatom el… az elmúlt hetek történéseire keresem a választ. Tehát a United-mérkőzéseken tapasztalt problémáink teljesen mások voltak, mint a maiak. Igen, általánosságban elmondhatjuk, gyakran túl könnyű gólokat kapunk.” Klopp szerint az Atalanta elleni kudarc, az Európa-liga negyeddöntőjének első meccsén az Anfielden elszenvedett súlyos, 3-0-s vereség egyértelmű jele annak, hogy a Liverpool válságba került. 

Szoboszlait szidják a szurkolók

Most pedig az Origo arról ír, hogy Szoboszlai Dominik az angol szurkolóktól nagyon durva kritikákat kapott. Idézzük: „A legrosszabb játékos volt a pályán. Nem képes öt yardra pontosan passzolni. Számtalanszor elveszítette a labdát. Hosszabb időre a kispadra kellene száműzni. Eleinte nagy rajongója voltam, de sajnos elvesztette a fókuszt.”

” Túlságosan hanyag a labdával, és anélkül is. Gyakran eladja a labdát laza passzokkal, és nem is mozog elég gyorsan. A minap a Sheffield ellen ugyanez volt a probléma a meccs kritikus pillanataiban, amikor sarokkal vagy mellel próbálta megjátszani a labdát.”

„A statisztikája jó volt, és igen, keményen dolgozott a csapatért, de nem hinném, hogy a labdával elég jó volt, és sajnos az utóbbi időben ez tőle megszokott. Sokszor leszerelték, és a kritikus pillanatokban sokszor rossz döntést hozott.”

„Három gólhelyzete volt!!!! És mindet elpuskázta!! Na neeee már… Jó sokat futott, de fölöslegesen. Még Rodri sem fut annyit, mint ő, és mégis rúgja a fontos gólokat. Elmehettek a sóhivatalba ezekkel a statisztikákkal. Egy ilyen fontos meccsen ennél sokkal jobban kell teljesítenie.”

„Hiányzik belőle a megfontoltság. Az energiaszintje száz százalék, de nem elég nyugodt a labdával. És nagyon gyakran rossz döntéseket hoz. Tudom, hogy az a dolga, gyorsítsa fel a támadásokat a sebességével, de nem elég higgadt.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés