ACNEWS

Borzalmas videó: felrobban a csapdának állított palesztin zászló

Fotó: képernyőkép/Twitter-X
Fotó: képernyőkép/Twitter-X
Egy izraeli telephely közelében helyezett el egy zászlót Palesztina. Súlyosan megsérült a katona, aki el akarta távolítani.
Hirdetés
Ad image

Az izraeli hadsereg egyik tartalékos katonája megsérült, amikor akaratlanul beindított egy robbanószerkezetet, miközben el akarta távolítani az út menti mezőkön elhelyezett palesztin zászlót. A jelenetet telefonnal rögzítették a környék lakói, akik a zászló eltávolítását akarták felvenni egy autóból. Az eset Kochav HaShachar közelében, Ciszjordánia északi részén történt. A kis domb lábánál, a terület műveletlen szántóinak közepén helyezték el a csapdát úgy, hogy az útról jól látható legyen. Messziről csak egy szimpla zászlónak tűnt.

A videón jól látható, hogy a pórul járt férfi a magas fűben megközelíti az eszközt, majd fel akarja rúgni azt. Ekkor hirtelen működésbe lépett a kihelyezett robbanótöltet, amit a zászló alá helyeztek el – írta meg a FanPage. Az első információk szerint a férfi egy helyi lakos volt, azonban a hatóságok megerősítették, hogy az izraeli hadsereg tartalékos katonájáról van szó, aki eltávon volt éppen. A férfi szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet. A kiérkező mentősök a helyszínen ellátták a sérüléseit, de a katona nem volt hajlandó kórházba menni további kivizsgálásokra. Az izraeli hadsereg keresi a felelősöket.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!